Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BeZol

    őstag

    válasz schawo #3993 üzenetére

    Igen, én is így kalkuláltam a tesztekből, csak bekavar, hogy egyik teszt ezt, a másik teszt azt, a játék teszt pedig amazt mutatja.
    Tehát pl. cpu-z bench alatt szárnyalnak a ryzenek.
    Passmark alatt nincsenek ott ahol kéne.
    Cinebench lehet a köztes reális állapot :F
    Az 1080p-s játéktesztek pedig ugye felhozták az újabb biosok, a magasabban ketyegő memóriák, és talán még a grafikus driverek optimalizációjának szükségességét is.

    (#3995) Omli85: köszi! Már csak egy cinebench single score érdekelne. A wow úgy néz ki talán ugyanúgy fog menni akkor :K (bár g-sync miatt szinte lényegtelen a dolog, a kép mindig tükör sima marad)

    Holnapra ígérte a kollega a procit (1700x 120ért), vga-t (70ért 3gb-os msi gaming x 1060: igen, karcsúnak tűnik de elég lesz , mert csak 4k-nál jön ki az extra ramigény!), hűtőnek pedig egy be quiet pure rock lesz (9,5k). Nem egy H110i mint ami volt, de látva h mindenki elhasal így 4ghz magasságában, és csak túlzott extra feszültséggel értek el magasabb órajelet, de még akkor sem 100%-os a dolog, így elég lesz egy halk léghűtés is, ha meg netán kevés lenne, akkor sem került sokba :DDD , és szívbaj nélkül megválok tőle, de a régi cooler master rc690-es gépházamba még pont nem férnek el a rendes nagy léghűtések, csak a későbbi verziók nyelik el, és a vízhűtésekből sem megy bele egy h110i, azt hiszem h80i v2 a teteje.
    Tegnap elhoztam az MSI B350 Tomahawk Arctic lapot (3.9-4ghz-hez b350 is elég lesz, nem látom értelmét az X370-es csodáknak, meg igényem sincs az extráihoz), és 38-ért ezt a világítós csodát, és ugye az alaplap is világít, közben fehér az egész, a ram meg fekete, de létezik fehér ram is ami passzolna hozzá :DDD , de a fő poén az, hogy zárt a gépház, első dolgom lesz a fények kioltása :)) , csak azért vettem ezeket mert épp jó áron voltak :D Közben meg remélem ez nem ilyen magas profilú ram, és el fog férni a hűtő alatt, azt se tudom benyúlik-e alá vagy sem, de holnap összeszereléskor minden kiderül ;]

Új hozzászólás Aktív témák