Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • leviske

    veterán

    válasz Tomi_Sci #28797 üzenetére

    Nagyon niche dologra kérdezel. Eleve nincs sok felhasználója a lapnak, azok közül sincs feltétlen sok, aki tuningol. Ezen a körön belül már olyat találni, aki a BF1-el tolja... Még az overclockers.com-on vagy a overclock.net-en sem feltétlen találnál annyi felhasználót, hogy minden feltétel teljesüljön. Esetleg az AsRock fórumai tudnak segítségedre lenni.

    A magam részéről, én az AsRock X370 vonalát követtem egy darabig, ott az új biosokat dicsérték a stabilitás miatt. Nem kizárt, hogy ez a helyzet a B350 cuccoknál is.

    (#28796) wassabi11: Nem minden Predator szar. Nekem is Predatorom van és 3333MHz@CL16-on megy a beüzemelése óta, 1st gen Ryzen mellett. A helyedben én nyomatnék a topikba pár képernyőképet a biosról, hátha valami fel sem merül benned, a többiek meg alapnak gondolják.

    (#28802) wwenigma: Tényleg nem kérte, hogy más rakja fel. Azért érdeklődött, hogy más feltette-e, illetve belefutott-e a gondba. Kár emiatt egymás kedvét elcsesznetek. Tőled eleve többet várna el a közösség ennél. Tudod Te is jól, hogy normál esetben olyan ember nem is kap választ a topikban, akinek senki nem tud segíteni.

Új hozzászólás Aktív témák