Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tin

    veterán

    válasz Németh Péter #1417 üzenetére

    értem, de akkor ez az üzenet mégse jutott el a tesztelőkhöz és a review-k íróihoz, merthogy azok frankón asztali prociként tesztelték, és persze jó értékeléseket kapott, de azért a gamingnél kilógott a lóláb. és ha az tényleg csak egy jobb bioson és windows update-en múlik, akkor nem értem, miért nem tették meg először azt.

    ugyanez a szitu az rx sorozatos radeonnal: már jók, de az elején azért volt baja a teljesítménnyel és a kiforratlan driverekkel. persze ott nem volt annyira új termék, valahol megengedhető.

    egyébként az interjú okés, és érthető is: így akarnak brandet alapozni, de azért szerintem szebb lett volna, ha gamingben is jobban lesznek, mert bizony ezt várták... főleg a csúcs, 7-8-as sorozattal!

    (#1418) Vitka675: én sehol sem mondtam, hogy a 3-5-ös szériával jöjjenek ki először. de szerintem, ha ezt optimalizáltabban adják ki, tehát pariban van az intel procijaival - hiszen elvileg lesz, ha optimalizálják az oprendszert, biosokat, játékokat -, és mellé odaraknak mondjuk egy 1400x-et IS, ami olcsón ad i5/i7 gaming alternatívát, akkor sokkal nagyobbat gurítottak volna, mert lefedik a teljes desktop vonalat: csúcsproci, jó árú hedt, és budget gaming vonal.

    (#1419) schawo: előre kérlek, ne vedd offense-nek, de egyrészt, szerintem nem százasával üzemeltetsz szervereket, másrészt, ha te lennél a szolgáltatóm, és a desktop vonal bejelentése után, úgy, hogy a kezedben nem volt még a processzor, ilyen kijelentést tennél, én nem bíznék abban, hogy te a konzervatív, megbízható vonalhoz tartozol, inkább gondolnék arra, hogy a hype-ra felülő, olcsóbb szolgáltatók közé tartozol.

Új hozzászólás Aktív témák