Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • atenza

    senior tag

    válasz Apucy01 #12227 üzenetére

    Annak persze nem gond aki ennyire ért hozzá, de a nagy többség nem fogja megnézni. Legalábbis eddig nem kellett ennyire törődni ezzel.
    Nagyon régen megeshetett hogy nem volt 100% hogy megy dualban két ram ha nem kitben vetted, de kb 10 éve intel oldalon bármilyen ramot használhattál tuti hogy ment vele a gép, akár keverve is különböző márkákat.

    Abban igazad van hogy meg lehet oldani, de a nagy átlagnak ez akkor is gond, az emberek ennél lustábbak(tisztelet a kivételnek), hogy kikeressék a megfelelő memória méretet, majd megkeressék a QVL-t (amiről még nem is biztos hogy hallottak eddig mert nem kellett, én is baromi régóta benne vagyok hobbi szinten a pc alkatrészekbe de őszintén ryzenig nem is tudtam h van ilyen) , majd annak a kódját keressék ki manuálisan és ellenőrizzék le (mert nem mindenki ismeri a ctrl+f kombinációt)

    A enthusiastokon kívül szerintem ez mindenkinek nagy macera, még nekem is gond ezzel szórakozni, mert nem elég azt nézni hogy egyáltalán elindul-e vele, az is lehet h nem, de azt is kell nézni hogy ha veszel egy 3000mhz-eset akkor az tud-e annyin menni, vagy csak 2133-on...

    Reméljük azért jobb lesz ennél, de már fél éve kint van a ryzen.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák