Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Timer

    veterán

    @wsanyi: jól mondták, ha azt és úgy írnám le, ami a teljes véleményem erről a lapról, bannolnának a fórumról. Olyan 20 évre. Nézd el nekem, ha nem irodalmi stílusban fogalmaztam.

    Egyébként 1 hete is olyat tapasztaltam ezzel a lappal, hogy a hajamat téptem, csak már nem akartam untatni itt vele mindenkit, de ha már így alakult, leírom. Beállítottam egy jelszót UEFI szinten, hogy még a tényleges boot előtt bekérje azt. Nem is volt vele gond, ment rendesen. Majd úgy alakult, hogy 10-15 percig nem írtam be, mert nem voltam a gépnél, mire visszaértem, törölt CMOS fogadott, állíthattam be mindent elölről. Természetesen ezzel együtt az oprendszer is simán bootolt. Na, ennyit az MSI-féle stabil kódról.

    Igazából már belenyugodtam, hogy ez ilyen, csak meglátva az ASUS fürgeségét tegnap, nagyon meglepődtem, és feltörtek az emlékek. Olyan apróságokról nem beszélek, hogy az a lap képes normálisan visszaavenni IDLE állapotban 1,4 Ghz környékére a processzor órajelét, amire az MSI valamiért kezdetektől fogva nem képes. Kikapcsolva töltenek az USB portok, ez szintén hiánycikk a PC MATE esetében.

    Ha lenne kedvem szerelni otthon (mostanában egész nap ezt teszem mukaidőben is), már beszereztem volna egy STRIX B350F-et, gondolom, az UEFI azon sem rosszabb.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák