- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ő, izé.. A 3DFX nem megszűnt, hanem felvásárolta az nVIDIA. Nem csak a dolgozók kerültek át, hanem lényegében a céget vásárolta fel.
-
atee
őstag
Sajnos a 3dfx nem tudott megújulni. Volt egy kisiklásuk a voodoo 3 aztán még rákontráztak a 4 meg az 5 el is.
Az Atinál nem tudom mi volt a gond, de nekem volt egy rossz érzésem, hogy amihez az AMD nyúl abból sok jó nem sülhet ki.Ennek ellenére most elégedett vagyok a 390 kártyával. Tökéletes alternatíva a 970 nek.
Eddig a driver gondok is elkerültek.
Sok múlik a problémamentes működésen mert az általános vélemény az és nem is alaptalan, hogy a nyugalom ára az Nvidia vga. (leszámítva amikor nem tudtam firefox böngészőt használni mert kifagyott rendszeresen a driver miatt ami valamiért összeakadt vele) azóta is operázom
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged