- Milyen alaplapot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen házat vegyek?
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen videókártyát?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
daveoff
üzenetére
Pedig ez a meccs még nincs lejátszva... Még csak most kezdenek szárnyra kapnia konzolok is...

Asszem kettőnk között a fő különbség, hogy Te rövidebb távban gondolkozol, ha nem tetszik, lecseréled, de élvezed, hogy most gyorsabb, halkabb. Én viszont hosszabb távban, bár van, hogy egy hirtelen jött gondolattól vezérelve én is gyakran cserélek, de alapvetően mindig úgy igyekszem vásárolni, hogy tartós legyen, ha úgy alakul a piac (vagy az anyagi helyzetem), ne szívjam meg, ha 2-3 évig nem nyúlok a géphez.
Mondjuk az még komoly különbség, hogy nálad egy igencsak hangos refi 290X volt, amit én 10 percig nem bírnék elviselni a gépemben a hangja miatt, szóval emiatt duplán megértem, hogy váltottál, viszont nálam olyan csendben dolgozott 900Mhz-en a 290 WF3, hogy hangját nem hallottam, miközben azért a sebessége eléggé rendben volt, imádtam.

Azt amúgy nem tudom, hogy tud nálad jobb lenni DX-ben a BF4 a 980-on, nálam amit Mantle alatt levágott, az überelt mindent, amit azelőtt bármilyen gépen tapasztaltam.
De ahogy írtam, itt már a monitorod is lehet szűk keresztmetszet, 60hz és nem a leggyorsabb IPS...
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Milyen alaplapot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Google Pixel topik
- Milyen házat vegyek?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- BestBuy topik
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy A54 5G /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia /
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3734
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De ahogy írtam, itt már a monitorod is lehet szűk keresztmetszet, 60hz és nem a leggyorsabb IPS...