- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- VR topik
- Pánik a memóriapiacon
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
daveoff
veterán
Szakmailag biztos jobban képben vagy, elvégre Te ezt tanulod, ezt nem is vitatom. És én is utánanézek a dolgoknak, csak más szemszögből, engem a jelenlegi teljesítmény érdekel elsősorban, plusz most szerepett játszott a hang/hőmérséklet is, és jelenleg mindben jobb a másik oldal. Eddig én is ragaszkodtam az AMD kártyáihoz, de most meggyőzött a másik oldal, kipróbáltam, és nem okozott csalódást! A másik dolog meg hogy nálam úgysem lesz tartós ez a kártya sem, úgysem bírok a seggemmel, ha a 390x meggyőz, akkor ki fogom próbálni, de a 290x-et már el akartam felejteni, mégegyszer mondom, abban már nem látok nagy jövőt, akármilyen "okos" is.
Azért még azt hozzáteszem, hogy BF4-ben nagyon masszív a 980, sokkal jobb mint a mantle-el volt a 290x. AMD-s játék, tehát ennyit a nagyon fejlett, nagyon okos csoda GCN-ről...
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- magyar billentyűzet - 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR4 4800MHz
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest