-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Nem emlékeztem már jól az előzményekre, frissítettem, jogos.

(#20915) daveoff: Szerintem ez nálam szakmai ártalom, mármint a makacsság, és hogy nehéz meggyőzni. Abból fakad szerintem, hogy a lehető legjobban igyekszem utánanézni a dolgoknak, amit utána nem könnyű megdönteni, de nyitott vagyok az érvekre.

Elsősorban a 256 bites buszból, ami egy nagy adathalmokon műveleteket végző processzornál nem egy túl meggyőző kezdés. Innovációkat pedig sorolhatnál, én nem látok benne semmi jelentőset a fogyasztásra optimalizáláson kívül.
Ami a 970 ár/érték mutatóját illeti, nekem nem jön be. Ennyi pénzért nekem több kell, mint jó fogyasztás, és jó sebesség. Lehet, ez is szakmai ártalom.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- bambano: Bambanő háza tája
- Sorozatok
- Ingatlanos topic!
- BIOS topic
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest