- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Androidos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Dorf3in
üzenetére
+1

Ugyan ilyen karim volt korábban, és én sem tapasztaltam semmi problémát! Teljesítménye hozta a tőle elvárhatót, hűtése szintén, és nem volt hangos.Alulfeszelve 55C°-nál nem volt melegebb. Meg voltam elégedve vele. Külsőleg esztétikailag, és a felhasznált alkatrészek minőségét tekintve pedig 5*-os.
-
mexel
veterán
válasz
Dorf3in
üzenetére
Köszi, de nem tudom meg merjem-e venni. Ha kifogok egy rossz darabot akkor szenvedhetek vele. A 7770-es gigabyte-ra is sokan mondták hogy nagyon halk, nem is hallani, de az én gépemben porszívónak tűnt. (illetve nekem)
Akinek eladtam, az szerint halk volt
minden relatív, félek hogy nekem az msi alapon is hangos lenne, talán hangosabb mint egy sapphire. ( a sapphire 7770 és a 7850 is halknak tűnt)
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER!! 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

minden relatív, félek hogy nekem az msi alapon is hangos lenne, talán hangosabb mint egy sapphire. ( a sapphire 7770 és a 7850 is halknak tűnt)