- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Pánik a memóriapiacon
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peace
nagyúr
Régebben folyamatosan követtem az újdonságokat, és a fejlődést, de most már rendesen meglepődök én is néha. 1,5 éve megvettem ezt a gépet, és azóta nem is nagyon foglalkoztam a piaccal. Az az igazság, hogy egyre kevesebb az olyan kiemelkedően zseniális játék, ami leköt, és amire azt mondom, hogy na ez igen, ez tényleg hatalmas élmény volt. Ezt a kis összeget még hajlandó vagyok rááldozni erre a cserére, mert logikus lépésnek tűnik anyagi megfontolásból is, de tényleg az AAA kategóriás játékok 70%-a már kuka az első 10 perc után. Nagyon afelé hajlok, hogy veszek majd egy PS3-at, és évente azt a 3-4 kiemelkedő játékot, aztán annyi. Ez van. Öregszünk, és ennek elkerülhetetlen velejárója az ízlés és az igények megváltozása. Kamaszként még megvettem 113.000-ért a built by ati-s 9700 pro-t, és minden megjelenő játékot végig kellett vinni, mert az jó. Ma már ennek az egykori önmagamnak majdnem a szöges ellentéte vagyok.
-
kovsol
titán
GTX660 még kisebb! Csak azért tűnnek nagyobbnak, mert a legtöbb gyártó lelógó ventiket rak rá.
Vagy itt egy gtx670 ez is tök kicsi, csak a hűtés lóg le szintén róla. És szerintem nagyon brutális teljesítménye van ehhez a mérethez.
Szerintem teljesen leszarós hogy mekkora a kártya, csak halk legyen és tudja azt a teljesítményt amit az árához mértem elvár az ember tőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Máris megvásárolható az Ulefone új RugKing szériája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- alza vélemények - tapasztalatok
- Spórolós topik
- Gaming notebook topik
- BestBuy topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Futárcégek
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Eladó Inno3D iChill GTX 1070 X4
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PULSE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- OCuLink eGPU setup - EVGA 550W SFX táp + Minisforum DEG1 dock - ELKELT!
- EVGA GeForce RTX 3060 XC BLACK GAMING, 12G-P5-3655-KR, 12GB GDDR6, Dual-Fan
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest