Új hozzászólás Aktív témák
-
CJ3
senior tag
válasz
jozsi252
üzenetére
Nekem ezt csinálta a 6970-em de nem tudtam rájönni miért van.....és csak amikor gondolt egyet.....jó, volt hogy játékokból kidobált de volt hogy 2D ben is elkezdte csinálni, aztán abbahagyta és minden jó volt.........Kíváncsi lennék mi ez ha megtalálod az okát......És nálam ugyan ez volt, most hogy belegondolok.....első nap megvettem a kártyát, teszteltem tuningolt proci minden, több teszt is lefutott ......Másnap meg mennék játszani és kidobott

Speed(R): Na a 16 Gb a felesleges
Én is azért vettem 8-at, mert 3 ezerért kaptam +4 gigát a 4 giga mellé, így megérte.....és ajánlott is a 8 giga szerintem de több az 
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Bontatlan DJI OSMO Mobile 6 - ez elbírja a 16 pro max-ot!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Én is azért vettem 8-at, mert 3 ezerért kaptam +4 gigát a 4 giga mellé, így megérte.....és ajánlott is a 8 giga szerintem de több az