Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
J.Hetfield
aktív tag
Én már letettem róla, ez az egész vagy bejön vagy nem alapon megy, és nincs kedvem a szerencsejátékhoz. Az tök jó, ha sokaknak nincs gond vele, de legalább annyian vannak akiknek szívás. Szerintem ez nem ajánlott vétel. A kártya biztos jó a maga kategóriájában de ez a mizéria a driverekkel riasztó. Inkább gtx 660-at nézek, az gyengébb és elég régi, de ahogy nézem sokkal kevesebb panasz van rá. Aztán persze lehet befürdök vele
Amúgy 50k baromi sok egy ilyen kártyáért szvsz, pláne ha nem is biztos, hogy működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Assetto Corsa Rally
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- LEGO klub
- Projektor topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra - 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor, MS4022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Amúgy 50k baromi sok egy ilyen kártyáért szvsz, pláne ha nem is biztos, hogy működik.