Új hozzászólás Aktív témák
-
Anaren91
senior tag
Nem tudom ami most van 65 fok szerintem tök normális egy ilyen kártyánál én nem tudom hogy ti hogy csináljátok hogy 55 fok meg 40 fok. Tegnap a kábeleket is úgy elmenedzsmenteltem a házamb hogy ihaj
Most jön a kövi projekt hogy kivágom a ház tetejét, alját és oda is megy 1-1 venti. Crysis 3 alatt ma 66 fok volt a max ami az eddigi 96 fokos max hoz képes egencsak jó
-
Apollo_21
addikt
Elég sokmindentől függ. Ventiprofil stb stb...mondjuk "jókis" házad van, nálam ugyanez a kari terhelve olyan 55-60at azért meg-meg kapja 50%os venti profillal..gondolom majd nyáron befigyel a 70-75..ha azt vesszük alapul h kb 22van a lakásba. Kábelelrendezés sem utolsó..sajnos én trehányul hagytam pedig a haf-ba szépen ellehetne bújtatni őket

Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 91% Akkumulátor
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- iPhone 15 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Most jön a kövi projekt hogy kivágom a ház tetejét, alját és oda is megy 1-1 venti. Crysis 3 alatt ma 66 fok volt a max ami az eddigi 96 fokos max hoz képes egencsak jó