- Projektor topic
- MILC felhasználók szakmai topikja
- OLED TV topic
- Nyernéd az irodai csúnyapulcsi-versenyt? A Microsoft segít!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- Milyen videókártyát?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Plazma TV topic
- Videós, mozgóképes topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
odorgg
addikt
A tesztnek örülnék, ha megoldható nézhetnél OC-t is 1680-ban!

Monitort nem tervezek a közeljövőben cserélni, és mivel külömbséget meg nem látom jelenleg az ésimi on/off között, ezért jól meg vagyok anélkül is. Volt GTX580-am, élsimításal azzal is karcolja az 50 FPS-t, és élsimítás nélkül is megesik, hogy 60 alá esik az FPS szám ennél a gamenél, ezen a felbontáson. Szóval így eladás után már annyira nem is hiányzik a VGA.
Ha minden kötél szakad, akkor én is átnyergelek a 7970-re, de az legalább 60k+ a 2db 5870-hez képest is, és ennyit ha nem muszáj nem szereték ráfizetni arra hogy 60FPS+ al tudjam tolni a BF3-at Max grafon 1680-ban.
Szóval ha lehet, nézzük csak meg mit megy az a CF a én felbontásomon
-
-
Na, ott a kulcs: mediumon nyomod. Magyarul nem elég

Az "elég" az azt jelenti, hogy a játék által felállított követelményeket maradéktalanul teljesíti. Ez 5870-nel 1GB VRAM-mal ULTRA 2-4x MSAA beállításokon nem történik meg. MSAA nélkül már talán elég: úgy volt elég FPS is (40-60) de amint ráböktem az élsimit, jött a néhány másodpercenkénti képregényesedés.
CF-ben több FPS-ed van, de a VRAM limit ugyanúgy megvan.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Eladó Xiaomi Redmi A5 3/64GB / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest