Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
csabika0001
üzenetére
Procilimit MINDIG attól függ, milyen játékkal. Szerintem igencsak több játékhoz untig elég a procid két 5830 alá, mint amikhez kevés.

A bulddozer amúgy nagyon ígéretesnek tűnik nekem is, remélem beletalálnak az AMD-s arcok. Mindenesetre az ötlet jó, reméljük a megvalósítás sem hagy majd maga után kívánnivalót.
Vantage-nél meg ha nem akarod a proci nagyon beleszóljon, akkor csak a GPU-score-t nézd és már jó is vagy. Az Intel CPU-kon a HT dob nagyon sokat, mert nagyban javítja a páthuzamos végrehajtási képességüket, de "valós" játékoknál jelenleg sokkal inkább hátrány a HT, mint előny, nekem azóta ki van kapcsolva, mióta csak megvan a procim, pedig nem épp friss vétel.
Csak viszonyításképp, HT val 4Ghz-en 24 000 pont körül a CPU score, HT nélkül 16 000 körül. Játékban meg pont hogy a HT OFF vált be. Ellenben az összpontszámot szépen megdobja a HT miatti magas CPU-pont, de a valóságban nem ezt érezni. -
Gerisz
addikt
válasz
csabika0001
üzenetére
Ez nem igaz. Nekem az 5850 CF is majdnem dupla teljesítményt hoz mint egy darab.
Vantage-ből nem kell messzemenőeket következtetni, az Intel mindig sokkal jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Jövedelem
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Jövő év elején végre befut a Cairn című hegymászós játék
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nem akármilyen módon ugrik rá a memóriapánikra a Valve
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest