- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 (GA102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 - 5600X / 5800X / 5900X / 5950X "Zen 3" (AM4)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Synology NAS
- Azonnali informatikai kérdések órája
- [Re:] A használt berendezések felvásárlásával kerülgeti az USA korlátozásait Kína
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
- iPad topik
- Androidos tablet topic
Hozzászólok Aktív témák
-
Remus389
veterán
Sziasztok, gondom van a win7-tel és reinstall se segített. Fagyogat és csak control alt del-lel lehet életet lehelni bele, plusz a chrome is igen idegesítően viselkedik.
Szóval, gondoltam felrakom a win8-at, a win8 alatt jobban vagy rosszabbul teljesít a HD 5800-as széria? Vagy nincs különbség?
-
Remus389
veterán
válasz
djculture #31744 üzenetére
Oke, talan jobb maradni akkor a win7-nel, talan masik verziot megprobalni.
Erthetetlen mi tortent a gepemmel, nem mukodik jol. Fagyogat(de nem teljesen, reszlegesen), meg a chrome tabvaltasnal bezarja, meg nem enged cimet beirni, neha meg jo.
De nem csak a chrome hulyeskedik. Olyan volt mint egy Ferrari, most pedig Wartburg a gep.
Reinstall sem segit.
-
Remus389
veterán
válasz
djculture #31738 üzenetére
En is ugy dontottem hogy iden meg marad az 5850, plane hogy kitapasztaltam a maximumat (950-975mhz kozti gpu), a world of tanks-ot jol/szepen viszi ez a legfontosabb, a dirt rally-t fogom meg kiprobalni, meg egy-ket jatekot, talan nem a leggepigenyesebbeket, utananezek elotte, ha nagyon gepzabalo, akkor inkabb azt nem.
Mondjuk talan az is kozrejatszik, hogy 30 korul mar kibirja az ember hogy felretesz kesobbre (mikor erosebb gepe lesz) egy-egy jatekot es azt probalja ki amit elbir a gepe.
Az uj starcraft 2-t ultramaxon toltam vegig egyebkent tunning se kellett, ugyhogy jo ez a kari meg nekem.
-
Speed(R)
HARDVERAPRÓD
-
Remus389
veterán
válasz
djculture #31748 üzenetére
el lehet ezzel evickelni meg...
Annyit kell hogy utananezni hogy elbirja-e? Ha igen (pl dirt rally, starcraft, wot), akkor azokkal kell jatszani, ezeket tenyleg szepen viszi.
Azt is lehet hogy neten utananezni, milyen trukkokkel lehet javitani az fps-t, (optimalisation guide) pl dirt rally-ben lejjebb lehet venni a palya melletti szurkolok szamat, nincs latvanyvesztes de tobb az fps.
Jellemzoen a lovoldozos jatekok nagy gepigenyuek, de pl a legujabb wolfenstein 60 fps volt maxon, tehat azok kozott is van amit szepen visz.
Hihetetlen idotallo kartya, legkozelebb is AMD-t veszek!
-
Remus389
veterán
válasz
Speed(R) #31749 üzenetére
Igen, azt hittem hogy valami ritka genyo virus, de a friss reinstall utan is csinalta igy felmerult hogy esetleg hardveres hiba.
Hozzateszem elotte 1 evig hibatlanul mukodott igy ahogy van, kb 1-2 honapja kezdett el hibazni.
Lehetseges az hogy az atalakito megolvadt? Ugyanis jut eszembe tunningolgattam, intel burn teszt kozben eleg magas homersekleteket ertem el, annyira hogy be is lassitotta magat a cpu. Tehat lehet megserult az atalakito...
-
Speed(R)
HARDVERAPRÓD
válasz
Remus389 #31751 üzenetére
Azt, hogy megolvad, kizárnám, de találkoztam már hibás darabbal. Esetleg elmozdult, ha pöcökmentes a slot, ficereghet a proci is valamennyit. Egy ránézést megér. RAMokat is csekkolhatod, azok is okozhatnak random szívást..meg persze a tény, hogy nem mai csirke a platform, magával hozza a lehetőséget, hogy a lapod kezd el fáradni.
-
mihione
őstag
válasz
Remus389 #31750 üzenetére
Amig le nem csereltem 7870re en is ezt gondoltam
Az uj jatekokhoz mar keves foleg fullhd-ben regebbiekhez meg elmegy de ott sem fullhd felbontasban.Galaxy S10+,NZXT S340,Asus B450-F Gaming,Ryzen 5 2600@4,1Ghz,CM Masterliquid ML240L RGB,Evga Gtx 1080 ti SC2+Nzxt G12 360mm custom Aio,Corsair Vengeance RGB Pro 16 Gb@3300 mhz DDR4,Seasonic Focus Gold 650W,Samsung 50" 4K
-
Remus389
veterán
válasz
Speed(R) #31752 üzenetére
a windows memóriadiagnosztika nem jelzett hibát, hát nincs nagy kedvem, de meg kéne nézni a procit
gondolom ha leveszem, ez a látvány fog fogadni, mit nézzek rajta? Hol nem-e csúszott el?
Bár nem jelzett hibát a RAM, de azokat is áttehetem a másik slot-okba.
[ Szerkesztve ]
Hozzászólok Aktív témák
- BestBuy topik
- Artifact - The Dota Card Game
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 (GA102)
- [Re:] Xiaomi Redmi 4X - Mi-ért hagytál el engem?
- Alternatív kriptopénzek (altcoin-ok) és bányászatuk
- [Re:] Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 - 5600X / 5800X / 5900X / 5950X "Zen 3" (AM4)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- (A+) Lenovo ThinkPad P50 workstation*32GB-64GB DDR4 RAM/vil.MAGYAR bill/akku 9 ciklus/gari 2021.5.25
- IPhone 11 Pro 256GB
- Intel DQ57TM + i3-540 (Q57, 4 ram slot) + hátlap + bővítési lehetőségek
- Lenovo ThinkPad P52 workstation*i7 8750H/32GB/512GB PM981a/Quadro P1000/vil.MAGYAR bill./2022.08.19
- KÜLÖNLEGESSÉG! Xbox One X SCORPIO EDITION sorszámozott konzol
Állásajánlatok
Cég: United Call Centers Kft.
Város: Miskolc
Cég: ELPRO Systems Kft.
Város: Budapest