Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Apple asztali gépek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Hobby elektronika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Androidos tablet topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajaki
őstag
Sziasztok!
Lenne egy kis problémám valószínűleg a videokártyámmal.
Mostanában valami gubanc van a driverek környékén és ha a 12.3-nál újabbbat teszek fel akkor az eseménynaplóban "AMD Fuel Service működése leállt hibaüzenetet kapok."
De nem is ez a fő problémám most, hanem az, hogy az eddig tökéletesen futó játékaim valami hihetetlen nagy fps visszaesést produkálnak. Példa kedvéért a Dirt 3 eddig tökéletesen futott vertikális szinkron mellett 60 fps-el, míg most 34-nél kiakad és baromira laggolósnak érzem. Ugyan e igaz például a Battlefield 3-ra is.
A kisebb gépigényű játékok jól futnak egy darabig, de aztán ott is jelentkezni szokott a hiba, visszaesik az fps és oda a játékélmény.Azt vettem észre, hogy ha újrarakom a vga drivert, akkor az első bekapcsolás után tökéletes a gép, mindaddig míg ki nem kapcsolom, majd újra be. Szóval szerintem valami a bootolásnál ütközik, de nem vagyok benne biztos.
Van valami ötletetek?
Gépem: lsd. adatlapom
Új hozzászólás Aktív témák
- ASRock RX 9060 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Új asus rx 9070xt 16gb oc 3 ventis!
- PowerColor Red Devil RX 9070 XT 16GB GDDR6
- SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Gaming OC Vapor-X 20G - Konzolvilág garancia 2027.05.07.
- Gigabyte AORUS GeForce RTX 5080 MASTER ICE 16GB GDDR7
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest