Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BeZol

    őstag

    válasz Zsolty20 #17053 üzenetére

    Esélyesen október első heteitől várható használt-videókártya-mélypont.

    Én biztos nem vennék bő 1,5 éves technikát újonnan boltból, mikor pár hónap és itt a next gen, ami gondolom újabb 2 évig itt lesz velünk.

    Ez olyan mintha most vennél teli árban aktuális iphone-t, mikor 2-3 hónap múlva megkapod az újabbat ugyanennyiért.

    Akinek eddig nem volt sürgős, az most már várja ki ezt a pár hónapot és ne legyen a pénztárcája ellensége.

    A fő kérdés leginkább az lesz, hogy nyomot árú lehetőleg 2,5 év garis használt mostani gen-t, vagy zsír új 3 év garis next gen-t érdemes-e venni októbert követően.
    A gari nélküli, vagy csak pár hónap garis használt kártyák egyértelműen felejtősek, bár pont emiatt extrém nyomott áruk is lehet és megérhetik a kockázatot. (én anno 2018-ban 180ért vettem használt msi gaming x 1080 Ti-t gari nélkül, a garisok mentek 230-240-ért, újonnan pedig 320+ezerbe kerültek)

    Legutóbb emlékeim szerint nem akkor volt a használt-videókártya-mélypont, amikor kapható lett a next gen, hanem amikor bemutatták a next gent és csak rá 3 hétre volt kapható (már ha kaptál), de akkor is jobb deal volt sztem egy zsír új 3070-es mint a hasonló teljesítményű használt 2080 Ti (lófütty garival), de ha nincs meg a keret a next gen-re, akkor úgymond teljesen oké a levedlett aktuális generáció is...

    Érdemes lesz monitorozni az árakat ;)

Új hozzászólás Aktív témák