Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Aljasvip

    senior tag

    válasz Chaser #12811 üzenetére

    Előre egy jótanács: Tegyél magadnak egy szívességet, és ne 6600 és alatta lévő kártyákat válaszd, hanem minimum egy 6700XT-t.
    Én mondjuk a 6800-at javaslom, ez az igazi sweet spot, mert sokkal gyorsabb mint egy 6700, de beéri 220W-al. Szerintem erre a kártyára nem került alulméretezni a hűtés egyik gyártónál sem, általában a többet fogyasztó 6800XT hűtését kapják meg mind (pl Nitro, Red Devil, Red Dragon).

    Driver:
    Nálam Vega 64-nél még volt ilyen random driver visszaállítós móka, de itt minden pöccre megy.
    Annyi kényelmetlenség van, hogy néhány Launcher-ből indított játéknál nem érvényesül a beállított profil. Ezt úgy tudod kikerülni, hogy Launcher indít, majd az Adrenalin/Gaming részből indítod a játékot. Steam és Origin játékoknál nincs ilyen gond, de pl World of Tanks (meg gondolom a többi WG játék) esetében nem kapcsol át a profil.

    Miért fontos a profil aktiválódása:
    1) Global-ban jó a Zero Fan, de játékban off-ra tenném, hogy ne fel-le pörögjön állandóan. (zajban is zavaró)
    2) A gyári ventilátor vezérlés a 6000 szériánál szerintem eléggé a csendes irányba van eltolva. Én nem akarok 80°C feletti hotspot-ot látni soha, így azzal kezdtem, hogy játékokban adtam kb +20%-ot a görbére.

    Narancs81 #12815
    Nekem is ilyen kártyám van, jó darab. Majd megnézem én is, hogy mennyi a memory junction, de szerintem nálam 80°C körül járt eddig.

    Jól látom, hogy a thermal pad-okra is tettél pasztát? Erre miért volt szükség, amikor a pad maga a hővezető? :F

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák