Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BeZol

    őstag

    válasz sakal83 #11913 üzenetére

    Azzal remélem tisztában voltál vásárláskor, hogy 6800 XT / 6900 XT vonalon a ref kártyák is verik az asrock hűtéseit (3-5fokkal talán).

    A ref sima 6800as hűtése viszont épphogy elég (az ugye 2 slotos már és nem 2.5 slotos), nálam ami járt (igaz nem kapott time spy-t), azon alig lehetett OC-zni, igazából már gyárilag is inkább alulfeszelni kellett...
    Na ha most az erősebb kártyák vonaláról nézem h ott mit tud az asrock hűtése a ref kártyákhoz képest és most vajon mi lehet 2slotos hűtés-vonalon, akkor esélyesen itt is hozzák a formájukat.
    Vásároltál egy olyan kártyát, ami a hűtése miatt nem tudja kifutni magát, ezért majd alulfeszelned kell (MPT-vel leginkább), akkor meg lehet nem tudja tartani a magasabb órajelet majd, szóval mindenképp vmi kompromisszum lesz a vége.

    Egyébként a legjobb 6800-asok 2450MHz-ig húzhatóak (bios miatt nem lehet feljebb), arányosítva ki tudod matekozni mekkora teljesítménytől esel el és h így még megéri-e megtartani a kártyát vagy sem. Jelen órajelek mellett már 6700 XT szinteken mehet a kari kb., de majd a Time Spy pontok úgyis megadják a választ miután lefuttattad.

Új hozzászólás Aktív témák