Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • JordyG

    tag

    válasz zsirfecske #11684 üzenetére

    Lehet anomália. :DDD A rendszer zagyvag miatt, majd kiderül újra rakás után tisztán mit gurít és hogyan.

    Ha jól tudom a Pulse-on nincs dual bios, a csendes módot tudja csak (ezért is írjátok, hogy halk) cserébe lassabb is, ennek ez az ára. Ahogy írtam Performance módban van (legalább is ezen a kártyán) a kapcsoló gyárilag a Strix-en, a driver is úgy van beállítva ahogy feltelepült. Én is utólag néztem csak meg a fotókon a teszt futtatása után. A gép oldala ugyan nincs rajta és hallható volt, hogy beindul a szélmalom, de egyáltalán nem zavaróan, a ref 5700-eshez viszonyítva ég és föld.
    De azért azt is látni, hogy 60 fokig se ment fel, így ezen lehet még alakítani bőven, ha le van véve kisebb fordulatra valamelyest.
    ............................
    A tegnapi teszt óta pár újraindítás után még változatlan rendszerrel (igaz a háttérben futott pár Chrome ablak és azon belül vagy 20 fül) ez az eredmény jött. Szinte már csendben volt a kártya alig volt hallható, hogy felpörög éppen csak annyira, hogy érezhető, hogy működik. Most át lépte a 60 fokot...
    Az eredmény is csak kicsivel maradt el az első méréstől. Továbbra is Performance mód és semmi állítgatás...
    Azt elfelejtettem írni, hogy az első és a mostani futtatáskor se volt beállítva a Resizable BAR / GPU-z is Disabled-et ír. Valamint a Bios-ban sincs beállítva a sín sebessége, Auto-n van, de a Bios infó szerint ahol mutatja a slot-okat ott x8-at ír a kártyára.
    (Illetve annyi történt, hogy kikapcsoltam az RGB-t :DD )
    Úgy fest tényleg lehet valami zavar az erőben :))

Új hozzászólás Aktív témák