Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen TV-t vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Asztali PC-s teljesítményt ígér az AYANEO közelgő kézikonzolja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- 8 kHz-es pollingot ígérő, analóg Yunzii klaviatúra a megfizethető árszinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fpeter84
üzenetére
Meglepődnél, hogy milyen szutykokon futtattak dolgokat emberek, mert csak arra tellett. Az igaz, hogy én már akkor jó ideje Celeronon voltam, de a barátnőmnél a régi 5x86-om volt még mindig, persze 160MHz-en. Régen volt...
Még az első 2 magosak is inkább csak P4 Cerka szintet tudtak csak. A J1900 volt az ami meglepően már jól sikerült. Desktopként linuxxal 5-6 oldalig elballag, de felette belassul. Főként, ha még fut mellette 1-2 más program, mondjuk egy slack, levelező program 1-2 megnyitott PDF.
KROK640: DX3 nem létezett. De ha belegondolsz az lett volna a DX4 logikus neve, mert az órajelet háromszorozta, nem négszerezte. De az Intel marketingesei erősebbek voltak, mint a mérnökök.
-
válasz
fpeter84
üzenetére
Nagy falat neki. Talán a 32MB RAM is kevés hozzá

Hippo : csak a szokásos EGO- m, nagyképűségem
, meg hogy van története a lapnak. De most megnéztem a Biostar- t, futólag, mert gyenge az Angolom. Jó sok vezetékezett mod. Az FSB/cache meg valójában annyi mindegyiknél, amennyit gyakorlatban is bír, mégha be is lehet állítani magas frekiket, alacsony időzítéseket. Dallas RTC meg hátrány, lehet moddolni, de pepecs van vele. Hasonló lapom van sztem, lehet aztán hogy tökugyanez az UMC- s, csak az enyém sima gombelemes. Biztosan nemtom, mert be van építve, amikor jött, akkor meg nem volt fotógépem, tehát anno sok összerakott gép nincs fotózva. Pótolnom kell, amikor tesztelve lesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- Starlink
- Robotporszívók
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Cudy routerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Gumi és felni topik
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3436
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, meg hogy van története a lapnak. De most megnéztem a Biostar- t, futólag, mert gyenge az Angolom. Jó sok vezetékezett mod. Az FSB/cache meg valójában annyi mindegyiknél, amennyit gyakorlatban is bír, mégha be is lehet állítani magas frekiket, alacsony időzítéseket. Dallas RTC meg hátrány, lehet moddolni, de pepecs van vele. Hasonló lapom van sztem, lehet aztán hogy tökugyanez az UMC- s, csak az enyém sima gombelemes. Biztosan nemtom, mert be van építve, amikor jött, akkor meg nem volt fotógépem, tehát anno sok összerakott gép nincs fotózva. Pótolnom kell, amikor tesztelve lesznek.
DarthSun