Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• snake1977

őstag

válasz petakpa1 #73081 üzenetére

Simán a szorzót emelve 38x all core [kép] az overclock menüben a cpu features alatt lehet a global c-state controlt [kép] és a cool&quiet-et is engedélyezni.

Darthsun #73065: A bios-t én is tanulgatom, ezek az alá-fölé feszelős okosítások nagyon máshogy vannak mint egy c2duo esetén, főleg hogy balga módon lefrissitettem a régi biost az újra, ami már nem grafikus felületű, picit ugyan áttekinthetőbb lett, de mintha lassabb is lenne, legalábbis a cinebench eredmények kicsit romlottak azóta, persze lehet a win10 frissitései a ludasak.
    A 2600-hoz először a gyári hűtőt használtam de az csak custom profillal belőlve tudott hűvös maradni, mert a gyári szabályozás az annyit ér mint a szaharában az úszósapka. Első körben kapott egy Ben Nevis-t amit teszteltem is, utána egy cooler master hyper 212 turbo-t, utóbbi már elég jól muzsikált a dupla ventilátornak köszönhetően, de a mostani raijintek nagyon durván ráver, életem talán eddigi legjobb hatásfokú hűtése, még duplán stresszelve a procit (orthos+aida64 egyszerre) sem ment 60 fok fölé. [kép] :))

Új hozzászólás Aktív témák