Hirdetés
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Androidos fejegységek
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Plazma TV topic
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
snake1977
őstag
válasz
petakpa1
üzenetére
Simán a szorzót emelve 38x all core [kép] az overclock menüben a cpu features alatt lehet a global c-state controlt [kép] és a cool&quiet-et is engedélyezni.
Darthsun #73065: A bios-t én is tanulgatom, ezek az alá-fölé feszelős okosítások nagyon máshogy vannak mint egy c2duo esetén, főleg hogy balga módon lefrissitettem a régi biost az újra, ami már nem grafikus felületű, picit ugyan áttekinthetőbb lett, de mintha lassabb is lenne, legalábbis a cinebench eredmények kicsit romlottak azóta, persze lehet a win10 frissitései a ludasak.
A 2600-hoz először a gyári hűtőt használtam de az csak custom profillal belőlve tudott hűvös maradni, mert a gyári szabályozás az annyit ér mint a szaharában az úszósapka. Első körben kapott egy Ben Nevis-t amit teszteltem is, utána egy cooler master hyper 212 turbo-t, utóbbi már elég jól muzsikált a dupla ventilátornak köszönhetően, de a mostani raijintek nagyon durván ráver, életem talán eddigi legjobb hatásfokú hűtése, még duplán stresszelve a procit (orthos+aida64 egyszerre) sem ment 60 fok fölé. [kép]
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro 4G LTE Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055, 100% Akkumulátor
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER Black friday Hardverapró.húúú!!! 2/3 ár alatt a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest