Hirdetés
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
quailstorm
üzenetére
lexarom hogy közbe' volt 20 hsz, én is válaszolok

Amúgy nagyjából a többiek jól lírták a lényeget... azért "extra" mert ritkább volt az elődhöz és az utódhoz képest, ez így van...
Viszont amiről nem esett szó, bár mindeki tudja közülünk, és szerintemezért teszi "extrává" a szériát, hogy a Geforce 3-ból nem volt butított verzió... ugye volt az első "sima" Geforce 3, majd a picit lassabb TI 200 illetve a picit gyorsabb TI 500...
a TI 200 valamivel olcsóbb is volt, így ebből azért elég sok került a piacra, de ez a kártya sem az alsó kategóriában játszott...
Amúgy még annyit, hogy az első Geforce 4-esek is ugyanúgy 150nanométeres csíkszélességű GPU-t használtak csak úgy mint a Geforce 3-asok, a különbség tényleg csak a hardveres DX8.1 illetve hogy a Vertex árnyaló a Geforce 4-eseknél 2-re bővült -
zoltanz
nagyúr
válasz
quailstorm
üzenetére
Rebesgetek mikor az NV megvette a 3Dfx-et az onnan átmentet technológiák kerültek a GF3-ba. (bár erre aligha lett volna idő).
Amúgy nagyon magas órajeleken hasonló volt a teljesítményük mint egy GF4 Ti-nek vagy egy Radon 8500-nak.Én ilyen Pentium I -es hűtőt is szereltem már VGA-ra. (egy lemez keresztbe + 2 csavar, és ki kell törni egymással szembe 2-2 bordát.)

-
Sanchez638
addikt
válasz
quailstorm
üzenetére
Sima Gef 3 "classic" az ritka madár, sokat nem csináltak belőle. Utána a Ti200 abból sok van és a ti 500 amiből inkább gyűjteménybe.
Én színeit szeretem inkább.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

DarthSun