Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• benedekco

addikt

válasz gabor0012 #20986 üzenetére

Ha valamelyik szín elmegy akkor általában az adatkábel volt a ludas érte. Vagy egyéb problémája is lehetett, pl kontaktos volt a tápkábel, és ahogy mozgott a kábel állandóan antisztatizálta magát. Vagy valami más probléma lehetett. Az, hogy egy monitor nálad nem működik jól, nem jelenti, hogy minden régi monitor szar.
    Nekem van egy Dell CRT monitorom és a mai napig csodásan megy. Sajna nem tudom már mennyi idős lehet. Amúgy van egy tft Dell monitorom is, kb 6 éve vehettem használtam. Azzal sincs baj, napi szinten fut. Illetve van egy négy éves Acer tft-m is, még az is üzemel.
    Mellesleg a régi crt-k esetén nem volt olyan, hogy a pc tápja lett volna a táp. A gép tápja csak átengedte a 230V-ot, semmi mást nem csinált. Azaz azt a táp kábelt bármikor lecserélheted villásdugóval ellátott kábelre.

re: (#20980) br.rak
    Ja tudom, volt c&c-ből win-es változat, de az alap verzió nem az volt. A redalert-el meg dos alól nem igazán lehetett normálisan játszani.

re: (#20984) bacsis
    német FDISK fut rajta, gondolom az MS Dos csak x86 kompatibilis masinákon futott. Vagy tévedek?

Új hozzászólás Aktív témák