Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ranagol_5

őstag

válasz KROK640 #121628 üzenetére

De azt ugye azért tudod, hogy a torrenten beszerzett artist just-os filmek letöltése meg lopás? Nem mintha én nem élnék vele, de azért csak arra támaszkodni és azzal érvelni elég meredek. Illetve laknál németeknél, ott nem is lehet torrentezni, mert az isp-n keresztül azonnal megbüntetnek.

Az hogy itt a balkánonk még "szabadság" van ebből a szempontból, nem azt jelenti, hogy később nem fog változni, és akkor mit csinálsz? Cseszheted a torrentedet.

Félre értettél egyébként, mert a jellyfinn nekem arra lesz, hogy régebbi újranézős filmet, sorozatok legyenek rajta, meg ha a család meg akar nézni valamit, akkor csak kiválasztja és a rendszer a többit megoldja.

Ahogy az előttem szóló, így én sem követem a filmeket, sem a sorozatokat és baromira kényelmes hogy felmegyek és van ajánló. TV-t nem nézek, de az érvrendszered alapján akkor az az előfizetés sem ér semmit, mert nem a tiéd és nem nézheted újra amit leadtak benne, hiába van kábeltv 50 éve.

Ráadásul asszony sem követ semmilyen blogot vagy fórumot, mint pl az ázsiaékkövei, meg hasonlók. Neki a netflix kidobja az érdeklődési köre alapján a koreai/ázsiai sorozatokat és bele-bele nézeget, ami tetszik azt meg megnézi. Ráadásul rengeteg a saját gyártásu kontent a netflixen, és azok ott fognak maradni amíg létezik a netflix.

• envagyok

veterán

válasz KROK640 #121628 üzenetére

Meg azért a netflix, spoti minősége gáz.
    Szedj le torrentről filmet netflix webdl minőségben, meg BD Remuxban, vagy spotin hallgass meg valamit, utána szedd le rutrackerről.
    Persze az utca emberének egyszerűbb, hogy csák rábök, és nézi.

Új hozzászólás Aktív témák