Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- A fával keres kapcsolatot a Gigabyte új alaplapja
- OLED monitor topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi haladó szinten
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- SONY LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ranagol_5
őstag
válasz
KROK640
üzenetére
De azt ugye azért tudod, hogy a torrenten beszerzett artist just-os filmek letöltése meg lopás? Nem mintha én nem élnék vele, de azért csak arra támaszkodni és azzal érvelni elég meredek. Illetve laknál németeknél, ott nem is lehet torrentezni, mert az isp-n keresztül azonnal megbüntetnek.
Az hogy itt a balkánonk még "szabadság" van ebből a szempontból, nem azt jelenti, hogy később nem fog változni, és akkor mit csinálsz? Cseszheted a torrentedet.
Félre értettél egyébként, mert a jellyfinn nekem arra lesz, hogy régebbi újranézős filmet, sorozatok legyenek rajta, meg ha a család meg akar nézni valamit, akkor csak kiválasztja és a rendszer a többit megoldja.
Ahogy az előttem szóló, így én sem követem a filmeket, sem a sorozatokat és baromira kényelmes hogy felmegyek és van ajánló. TV-t nem nézek, de az érvrendszered alapján akkor az az előfizetés sem ér semmit, mert nem a tiéd és nem nézheted újra amit leadtak benne, hiába van kábeltv 50 éve.
Ráadásul asszony sem követ semmilyen blogot vagy fórumot, mint pl az ázsiaékkövei, meg hasonlók. Neki a netflix kidobja az érdeklődési köre alapján a koreai/ázsiai sorozatokat és bele-bele nézeget, ami tetszik azt meg megnézi. Ráadásul rengeteg a saját gyártásu kontent a netflixen, és azok ott fognak maradni amíg létezik a netflix.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678, 100% Akkumulátor
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
DarthSun