Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Asztali PC-s teljesítményt ígér az AYANEO közelgő kézikonzolja
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Gamepad
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bile Demon
őstag
válasz
Bile Demon
üzenetére
Megoldották a Win98 + 3DMark2001-et 13.gen procira. Ha jól értem interrupt sharinges probléma volt még, ami miatt nem indult.
[link] -
válasz
Bile Demon
üzenetére
Ja, nem egyszerű sztem Alderre, Zenre sem volt valami szokványos rutintelepítés, bár a linkelt Alderes pont még elmarad az enyémtől.
Megzakkanás ellen : elég ha a root/Windows/Program files könyvtárakat lemented, XP vagy magasabb oprendszer alól csak vissza kell másolni, javítás medoldva.Gratulálok, így átvetted az első helyet 61620- al
, a 61262 ellenében. A videókártyád erősebb, a CPU is magas órajel, de hát ez erről szól. Csak a natív Win98/3DM01 a kitétel a belső versenyben.
Akkor második lettem, de örülök neki hogy Te is foglalkozol a madness tuninggal. Már nem is tudok javítani, mert a gép a helyén, és a 7900GS másodlagos kártyaként csak PCIe 4x- esben van, ott meg esélytelen.szerk : jól néz ki a tesztkonfigod !
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kutya topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Asztali PC-s teljesítményt ígér az AYANEO közelgő kézikonzolja
- Battlefield 6
- Kuponkunyeráló
- BestBuy topik
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- Update 11.13. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, a
DarthSun