Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• KROK640

nagyúr

válasz erer1000 #103331 üzenetére

Na most ez így nem igaz ;]
    2009-től egy négy magos Phenom 9500-am volt 2GB RAMmal és kezdetben egy HD3870X2-vel, majd egy HD4850-el 1TB HDD társaságában.
    2014 januárban pedig már egy I3 4330, 16GB RAM, HD4890, 1TB HDD.
    2015-ben Ciprusra költöztem, ott laptopot használtam, de közben itthon megvolt a gépem. Igen, azt a Dothan 1700-as Celeront, 768MB RAMmal és 320GB HDD-vel, ami már akkor kb élhetetlen volt. De Protaras nem az a város volt akkoriban ahol jellemzőek voltak a fejlett gépek - legalábbis a kollégáim körében - az ottaniak mediterrán tempoval haladtak, Kostának pl 2200MHZ-es NW Celeronja volt, és amikor azt mondtam, hogy az otthoni gépemben 16GB RAM van, akkor kijavított, hogy az biztos a winchester, és neki 40GB-os van. A 4 magos CPU-t konkrétan fel sem tudtákl fogni, ahogy az 1TB-ot is el kellett magyarázni, hogy az 1000GB. A Win XP pedig egy modern oprendszer (2015-öt írtunk!). A legmenőbb a hotel manager volt, a 3200+ -os Bartonjával, asszem 1GB társaságában, és hotelszerte bármerre is mentem (recepcióm, beléptető gép stb) ennél csak gyengébbek voltak, és mindegyiken Win XP volt. Szóval legalább nem lógtam ki a sorból :D csak maximum gondolataimban.
    Apró addon, hogy az internet akkoriban 1Mbites volt, havi 60 €uroért és 49%-os készenléttel. (eleinte nem értettem mi ennek a jelentősége, de amikor egy hónapba havi 10-12 nap nincs neted, néha 3-4 napig sem, akkor hamar rájössz). Összehasonlításképp akkor itthon 120Mbit volt 3800ft-ért.
    Szóval ott kb az volt a normális, hogy folyamatosan retroznak. :D (és nem is sejtették)

Bátyádnak sok szerencséje is volt akkor. Persze most felvetődik bennem a kérdés, most hány évesek vagytok?

Új hozzászólás Aktív témák