Hirdetés
-
PROHARDVER!
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
jokeph
üzenetére
Az sajnos nemtud image filet készíteni, csak disk to disk, illetve disk to image esetén is csak úgy hogy felülírja a célmeghajtót, nem képfilet készít. Valamint több más hasonló neves, nagyméretű program sem tudja ezt. A HDClone tudja, meg a hasonlóan pici clonedisk. Utóbbinak nem kell saját nevű könyvtárban lennie az állományának, teljesen önálló filet készít. Viszont ki kellett bontanom a Hirens betömörített fájljából, onnan is elindult, igen ám csak nem rendszergazdai módban, nem tudta befejezni a filet, mert a paranoiás Win11 nem engedte, akkor sem ha mindent kikapcsoltam - net/háló off/defender/vírusirtó off/filevédelem off.
Az előző kettő madness gépen nem volt ilyen gond, ott futott több más ilyen kis klónozó is.Könyvtáras mentésem volt, de azt fújhatom ha az egész partíció rosál, gyanús hogy már az MBR is moddolt.
Elvoltam vele, de legalább lekötött, és tapasztalatot szereztem, legközelebb már tudom mi az ábra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Valami baja van a tápomnak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Battlefield 6
- LG LCD és LED TV-k
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- AMD Ryzen 7 5800X3D + ASUS ROG STRIX B550-A + Corsair DOMINATOR PLATINUM 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz
- Intel Core i7-9700 Processor, 12M Cache, 4.70 GHz
- I7 7700K
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB AeroCool Quantum Mesh 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3942, 100% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 4 x 100.000 ft RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- Bomba ár! HP Dragonfly G4 - i7-1355U I 16GB I 512SSD I 13,5" 3K OLED I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
DarthSun