- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
Aktív témák
-
Manitou
veterán
Ugyanilyen az a venti amit én most ráraktam a 2400+-hoz, ahoz képest ahogy kinéz , rosszabbra számítottam. 45C alapon (gyári pasztával) És nem is hangos, pozitívan csalódtam benne ,mert sokkal rosszabbra számítottam. Jah egy MSIK7N2 Delta lapban van a proci.
Jah és nállam 3600-at forog
[Szerkesztve] -
Manitou
veterán
válasz
Latissimus Dorsi #16 üzenetére
Igen ami itt van most melettem, nem valami szép kidolgozású, nem mondom hogy olyan tükörsima legyen hogy ennek az aljában lődd be a sérót, de azért ez már gáz, ami a kidolgozást illeti. Azt mondod pasztát vakarjam le. Nekem is ez volt a célom. Olyan vastag gyárilag, hogy csak na :) Nem is jó ha bazi vastag, inkább vékony legyen mint vastag.
-
Manitou
veterán
up
-
Manitou
veterán
Unokaöcsémnek most rakok össze egy konfigot és sulinetbe egy 2400+ -os dobozos proci lett véve, de a gyári hűtőre ránézve nem valami bizalomgerjesztő, a 750-es duromon komolyabb hűtés volt, nem tudom elég e ez a hűtő ehez a procihoz, jah és én nem látok semmilyen rézmagot benne, van alulra négy csavarral felfogatva mégegy lapka, de az egyáltalán nem réznek néz ki, hanem alunak. Jah és gyárilag van rajta bazivastag gyurmaszerű paszta. Nem lenne jobb ha azt levakarnám, aztán tennék inkább én rá a jól bevált tubusos pasztámból ?
Még nem mertem összerakni .
Aktív témák
Hirdetés
- Fotó állvány eladó
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest