Hirdetés
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mongi
senior tag
válasz
petike2014
üzenetére
mongi kolléga külhonban lakozik, ezért külhoni nagykerben talált rá az 5200-as procikra.
Véletlen folytán jutottam hozzá, kellett 2 magos proc, és ebbe botlottam. Gyorsan hozattam még 4 darabot, ami ugyanabból a sorozatból volt.
Már nagy érte a tülekedés idekint is, és hát elég jó árat kínáltak értük (64€ - cca 17.700ft/db, kb egy x2 260 ára).Egyébként csak személyesen üzleteltem régen is,(aki ismer, az tudja) ezért megkérek mindenkit, hogy ne írjon senki, hogy küldjek neki, postán (pláne külföldről) és majd utal utólag átutalja az árát. Ez nálam soha sem működött.
Ide is csak azért írtam le a tapasztalataimat, hogy lássa más is, hogy van már AM3-as Deneb magos cucc is. Már kaptam is hideget/meleget emiatt (minek írom le ha nem akarom eladni neki...stb.)
Ezúton üdvözlöm a kollégákat a fórumon, innentől kiszállok a dologból.

üdvözlettel
mongi
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Kuponkunyeráló
- Apple asztali gépek
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Socket AM4
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- Autós topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- DeepCool FK120 Performance Fan 3 Kit
- OnePlus Pad Green nagy kijelzős, pehelykönnyű tablet 128 GB Wi-Fi Használt, karcmentes 3
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Mini 128GB /Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 99% akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest