- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Home server / házi szerver építése
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gaming notebook topik
Aktív témák
-
Ambrosius
tag
"A 45 fok ha teljesen terhelt állapotban van, akkor nagyon tuti, bár szerintem nem ez a helyzet. Nekem az 1.4TB (1466-on, 1,75V-on) WBK-68-al terheletlenül szintén 45 fok körül van, totális terhelés mellett 59-ig megy fel. Ja, és jóformán semmi hangja a gépnek, a leghangosabb a 7200-as fordulatú Quantum vinyó a gépemben. Még a táp ventijének is nagyobb a hangja, mint a WBK-nak."
Akkor vagy én vagyok vájtfülű, vagy nagyon halkak az alkatrészeim, mert a DTK házamban ha lehúzom a rendszerhűtőket (80X80,szerintem túl hangosak 1000 Ft volt darabjuk) akkor bizony hallom a WBK68 hangját, nem mondanám, hogy jóformán semmi hangja. Pedig az alaplap szerint csak 4300-on megy. A tápventi nem nyomja el, de a vinyó sem.
Ettől függetlenül nem hangos, ez tény.
Aktív témák
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Witcher topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Hét új család perli az OpenAI-t öngyilkosság miatt
- Kompakt vízhűtés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tudományos Pandémia Klub
- BestBuy topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest