- Bambu Lab X1 és P1P tulajok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- ASUS ROG Azoth: egy ütős mechanikus billentyűzet tesztje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen asztali médialejátszót?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
nagyúr
Az S22U/S23U szerinem az egyik legszebb telefon, ami létezik, szóval Carl játéktelefonja elbújhat.
Ha a frissítésekre is annyi energiát ölne, mint a poénkodásra (ami a Samsung munkájának még mindig az egy százada), akkor talán előrébb lenne az ürge. -
Ixion77
őstag
Miért kellene másmilyennek lennie? Ha úgy jó ahogy van, akkor bármilyen változtatás csak rosszabbá tenné.
"Seems like humanity needs war and famine to correct itself."
-
A facelift valóban nem dobott akkorát, mint azzal számoltak.
Ám az értékesítés most indul majd be. Így bevétel szempontjából korai lenne véleményt mondani, így még akár jó is lehet az enyhébb újítás.
Viszont idén kezd az új tervező. A jövő évi modell már lehet érdekesebb lesz. -
mferi87
csendes tag
Ez így igaz, ha eddig is snapdragon verziója volt az embernek. De a kevésbé szerencsések akik eddig az exynos-ost kapták, mint például Magyarország is, azok most örülhetnek. Már ha meg tudják fizetni. Én pl a szimpla S23-nak nagyon örülök. Most S20-ast használok, és épp elhatároztam magam, hogy váltok az exynos miatt Xiaomi-re, de mivel Snapdragon lesz az S23-ban és a Mi 13 meg drága lett mint Geronazzo Mária Labello fogyasztása. Szerintem maradok Samsungos
-
Felesbandi
aktív tag
Felemas erzeseim vannak ezzel kapcsolatban.
Egyreszt ellenszenves a csavo, meg en inkabb valasztok egy unalmas, de megbizhato es jol tamogatott S23-at, mint a gyengebb tamogatasu Nothing telot, amiben az ossz "izgalom" a villogas. Plane ugy, hogy valoszinuleg a Nothing se fog baromi nagy izgalmakkal eloallni innentol kezdve mar.
Masreszt meg a Samsung pont megerdemli a csesztetest, amiert rendre kifigurazzak az Apple szemet huzasait, hogy aztan ugyanazt csinaljak ok is.
-
babosmiki
addikt
Mert nyaljuk az apple seggét, menjünk utána és habzsoljuk be a lehető legtöbb profitot... Szánalmas már a Samsung is..
"Galaxy Z Fold3, Watch Active4, GalaxyTabS2 8.0, Dell E6430 i7.."
-
Bozodi János
aktív tag
Könyörgöm, ennyi erővel ez az egész iparra érvényes. Okostelefon=piszok nagy kijelző. Az, hogy hátul LED van, vagy az oldala ilyen vagy olyan... Kit érdekel. Lassan már hátteret se tesz senki, csengőhangot se vált.
-
Noukoum
veterán
válasz
Felesbandi #7 üzenetére
Ettől lesz ellenszenves?
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
adamklark
senior tag
Pont nem érdekel amíg működik. Másik véglet amikor eszetlenül megy az új design minden telefonhoz (pl számomra borzalmasan kinéző óriási kamera szigetek hozzácsapva bizonyos Ázsiai telefonoknál)
-
-
A.K.
tag
lehet, hogy nem sokban változott az előző évihez képest de a Samsung legalább még mindig gyárt normális méretű telefonokat
-
Ricardo
félisten
Vicces srác.A Samsung legalább kiadta az új generációt.
De ne tegyük ilyen magasra a lécet. Legyen csak frissítés. A semmire még az sincs.
Ez önmagában nem lenne gond, de hogy nekiáll gúnyolódni egy telefonnal, amire még az új droidot sem izzadták ki, kicsit megmosolyogtató -
doooo
addikt
Nem hiszem, hogy bármit is magára kéne vennie bárkinek is ettől a szélhámostól.
Mellesleg pont eleget változott mindhárom kinézete. Számomra pl. ez az Ultra sokkal, sokkal szimpatikusabb a tavalyinál, ügyesen faragtak rajta; keveset, de ügyesen.
[ Szerkesztve ]
-
+1
Én is ezen mosolygok. Ezek után kíváncsi leszek, hogy ő milyen új formai megjelenéssel rukkol elő. Vállalom, hogy Samsung - fan lettem, de nem a design miatt. Szívesen lennék Nothing - fan, de ahhoz komolyabbat kéne gurítson egy világító hátlapnál.Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz
Bozodi János #9 üzenetére
Az Apple tulaj azért nem vált csengőhangot, hogy már akkor tudd milyen telefonja van, mikor még elő se vette. (Volt kollégáim 3-an is ilyenek voltak)
The serpent is crawling inside of your ear - - - He says you must vote for what you want to hear - - - - - - - - - - - Don't matter what's wrong as long as you're alright - - - Pull yourself stupid, rob yourself blind
-
törölt tag
válasz
TESCO-Zsömle #19 üzenetére
mondjuk ez igaz, nekem is azért Marimba a csengőhangom, hogy tudják a körülöttem lévők mi merre hàny méter.
-
Felesbandi
aktív tag
válasz
Vagy inkabb azert, mert baromi maceras egyedire levaltani, ha a gyariak nem tetszenek. En magam is szivtam rendesen, amig beallitottam a regi Sony Ericsson-os csengohangomat. Ezt a kalvariat egy ko atlag, nem kocka vasarlo nem biztos, hogy hajlando lesz vegigjarni.
-
válasz
Elég gáz, hogy ilyen kevéssel beérik. A divatot nem követni, hanem diktálni kell. Tizen éve ugyanaz a csengőhangom. Iron Maiden: The Number of the Beast. Az ismerőseimnek nem az tűnik fel, hogy valami iPhone, Samsung, stb. teló jelez, hanem pontosan tudják, hogy az én telóm jelez.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Ricardo
félisten
válasz
Ez komoly?
Nekem több mint öt éve le van némítva az összes telefonom. 2017 karácsonya óta van valamilyen Band a kezemen, így nem kell a telennak csörömpölnie sem hívás, sem értesítés jelzés miatt. Eszembe sem jutott hogy "márkajelzésként" tekintsek erre.
Ez kb az a kategória mint az autóra lragasztott Apple matrica. -
TESCO-Zsömle
félisten
Annyira komoly, hogy mikor szervízbe került a teló és kaptak valami Samsungot cserének, azon ment a brainstorming, hogy szerezzék meg a generic Apple csengőhangot és töltsék fel a Samura...
The serpent is crawling inside of your ear - - - He says you must vote for what you want to hear - - - - - - - - - - - Don't matter what's wrong as long as you're alright - - - Pull yourself stupid, rob yourself blind
-
TESCO-Zsömle
félisten
Szintén zenész. Amióta olyan telóm van, amire szenvedés nélkül fel lehet tölteni mp3-at csengőhangnak, azóta csak ez.
Értesítő hangnak meg ez van betéve.The serpent is crawling inside of your ear - - - He says you must vote for what you want to hear - - - - - - - - - - - Don't matter what's wrong as long as you're alright - - - Pull yourself stupid, rob yourself blind
-
DrBubo77
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #25 üzenetére
Az értesítő hang tetszik. Csengőhangot óra miatt már jó ideje nem használok.
Nekem ez az ébresztő hang.https://bit.ly/poirot-oldal
-
ForRedGlory
nagyúr
Ez a csávó beszél, aki az első új telefonjával gyártott egy androidos iphonet?
-
válasz
Ó, ismerős zene, de kamaszkoroomban egy másik verzió volt a sláger. Szegény Bach tuti forgott a sírjában.
-
joey04
titán
Az agyatlan troll haterek szintjén van a csávó.
"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."
-
Napfénysüti
nagyúr
Nem vagyok oda a Samsungért de Carl foglalkozhatna a saját telefonjával.
Majdnem Nothing Phone-t vettem de aztán olvastam mennyire tesznek a userek hibajelzéseire...Més que un club!
-
Plug Life
aktív tag
Károly egy bohóc 😂
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
Felesbandi #21 üzenetére
Mi olyan baromi macerás megnyitni a Store-t és letölteni egyet?
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Ha tőlem vásárolnál, olvasd el: https://tinyurl.hu/PKrH/ ~ Zalaegerszeg ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
válasz
Felesbandi #21 üzenetére
2023-ban ez gáz. Váltson vissza vezetékesre inkább...
-
joey04
titán
válasz
Felesbandi #21 üzenetére
Nekem minden telefonon a gyári csengés volt. Mondjuk mindegy is, mert állandóan némítva van.
"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."
-
Yany
addikt
Én nagyon szurkoltam, hogy maradjon az alapvető forma-design, imádom ezt a full prémium-áradatot ebből a minimalista formavilágból. Már csak a Snapdragon kellett bele, a többi meg úgy volt jó, ahogy eddig is volt, szóval nálam megérkezett az S7-es után újra a Samsung. (most S9+ -t fog váltani, de nekem az S7 volt mindig is A TELEFON... remélem csak eddig, de a kilátások az árat leszámítva jók e tekintetben).
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
catlaca
senior tag
válasz
Nekem szifonom van, de hidegrázást kapok a gyári csengőhangoktól. Nem nagy kaland egyedi csengőhangot gyártani rá.
A cikkhez szólva, túl sok mozgástér nincs szerintem, ami a formát illeti, lapos téglatest taperolós kijelző. Persze van a változtatási kényszer, amit aztán kineveznek "fejlesztésnek" ami gyakran a használhatóság rovására megy. Szerintem napirenden van már, hogyan lehetne a felhasználókat genetikai módosítással a legújabb trendekhez igazítani.[ Szerkesztve ]
“Hülyeségre nincs diéta” (Rejtő Jenő)
-
kakuk.tamas
addikt
A matekot is azért utálják sokan, mert hülyék hozzá…
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Ha tőlem vásárolnál, olvasd el: https://tinyurl.hu/PKrH/ ~ Zalaegerszeg ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
catlaca
senior tag
válasz
kakuk.tamas #37 üzenetére
Ja, hitler is szükségtelennek tartotta ama tantárgyakat, amikben gyengélkedett. A rajzot kivéve kb. az összeset.
[ Szerkesztve ]
“Hülyeségre nincs diéta” (Rejtő Jenő)
-
válasz
Nekem az volt az első, hogy megváltoztattam
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Hallosz
senior tag
válasz
kakuk.tamas #37 üzenetére
Jól mondod, sokan utálják a matekot.
"Hogy azért mert hülyék" hozzá, vagy azért mert matematikailag bebizonyították, hogy a dongó röképtelen, azt még nem tudjuk.
Szerencsére a dongóknak nem szóltak így vígan röpködnek, a matematikusok pedig nem értik, hogy miért.
Brit tudósok már dolgoznak a problémán, hogy miért nem értik a matematikusok.
Mert lakni, muszáj.
-
Felesbandi
aktív tag
válasz
kakuk.tamas #32 üzenetére
Van fent Sony Ericsson csengohang? Fizetosek?
Komolyan, annyira lehetetlen lett volna megoldani, hogy a felhasznalo beimportalhasson tetszoleges zenei file-t ami a telojan van? Az mar reg rossz, ha a Store-t kell megnyitni egy csengohanghoz. Bar teny, hogy Apple-hoz illo.
Gims
Vagy az Apple ne iranyitson szandekosan a Store fele, 23-ban az is gaz, hogy sima MP3-at telorol nem lehet beallitani... -
válasz
Felesbandi #45 üzenetére
Ez komoly?
Ezt nevezik okostelónak?
[ Szerkesztve ]
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
Felesbandi #45 üzenetére
Van fent Sony Ericsson csengőhang. És igen, fizetősek.
Minden másra ott a 3utools vagy az iMazing vagy mobilon a GB.
És még mindig undorító számomra a warez, meg a YT-ról letöltött nulla minőségű zene bármilyen felhasználásra. Ha van pénz több százezres mobilra, akkor ne sajnálj 300 forintot egy csengőhangra, amit jó esetben sose fogsz lecserélni.
-
adamklark
senior tag
válasz
kakuk.tamas #47 üzenetére
Nekem meg az az undorító hogy eléggé kérdőjeles minőségű hangért pénzt mernek elkérni
-
Felesbandi
aktív tag
válasz
kakuk.tamas #47 üzenetére
Csak ugye az a baj ezzel, hogy legalisan megvett es letoltott zenei fajlokkal se mukodik.
Szerk: Hozzatennem, paromat at is iranyitotta a Store-ra, meg is vett ott valami zenet, de nem engedte neki beallitani csengohangnak. Szegyen az egesz megoldas erre az egeszre...
Ami meg a kalozkodos reszet illeti a dolognak, fizetem a YT-t, Apple Music-ot, Netflix-et es minden egyebet, ami ertelmes szolgaltatast ad (pl. GamePass, vagy iCloud). De csak addig, amig nem szivatnak... Ha Netflix-en fent van egy film, de nincs szinkronnal, erezzem magam rosszul, amiert inkabb kalozkodva nezem mert ugy erheto el szinkronnal (mikozben tovabbra is el az elofizum)? Nem sok kedvem van szenteskedni ezzel kapcsolatban, hajlando vagyok fizetni es fizetek is sok tartalomert, de nem fogok ebbol elvi kerdest csinalni. Ha kenyelmesebb a "viragbolt", akkor azt hasznalom. Bar ha az a kenyelmesebb, mar reg baj van a szolgaltatassal... Artisjus dijat meg ugyis ki kell fizetnem...
[ Szerkesztve ]
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
adamklark #48 üzenetére
Mi az, hogy “eléggé kérdőjeles minőségű hangért”?
Mielött megveszed, meghallgathatod.Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Ha tőlem vásárolnál, olvasd el: https://tinyurl.hu/PKrH/ ~ Zalaegerszeg ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung viszont nagyon is magára veheti Carl Pei pikírt posztját.
- Garanciális, SZÁMLÁS, Független Apple Iphone XR Piros 64GB. K031
- Garanciális, SZÁMLÁS, Független Apple Iphone 12 Mini Fekete 64GB. K094
- Garanciális, SZÁMLÁS, Független Apple Iphone 12 Pro Max Kék 128GB. K095
- Garanciális, SZÁMLÁS, Független Samsung Galaxy S21 Plus 5G Fekete 128GB / 8GB. K093
- Garanciális, SZÁMLÁS, Független Apple Iphone XR Fekete 64GB. K015
Állásajánlatok
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest