- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
válasz
parandroid #1 üzenetére
Nem került ki a pass-ból az 5, de én hírt se hallottam ilyenről, hogy esetleg variálták volna, hogy ki-bekerül valamiért. A sima DR és a 4 került ki, majd le a store-okból is egy éve, de ezen kívül nem volt semmi mozgolódás Dirt vonalon a címekkel. Viszont, ha már deal, DR2 GOTY van jó áron 4e-ért pl, az pont megéri, mert az alapjáték kutya fülét se ér ahhoz képest, amennyi contentet kapott
-
parandroid
félisten
Ide is bedobom, ha már lett specifikus topik:
Nem tudom, mást érdekel-e még a Dirt 5, valszeg kevesen vannak, akik még nem játszották végig azok közül, akiknek affinitása van az ilyesmihez, de én pont félbehagytam, aztán meg kikerült Game Passból. Azóta vártam rá akciót, jó régóta nem volt. Most 16 EUR a nyugati MS Store-ban a Year One Edition (gyakorlatilag fullos csomag), 6280 a magyar oldalon, és 1689 helyi valuta Izlandon, ami 4200 Ft körül van. Teljes áron valami röhejes 25k-t kérnek érte forintban, ami egy vicc, de ennyiért már teljesen rendben van. Én behúztam, olcsóbb nem lesz, és a maga együgyűségében egy egészen szórakoztató valami...
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Eladó Nintendo Switch +2 dbjáték
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Nintendo Switch OLED (újszerű, ajándék kontroller)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged