- Új helyreállítási funkció jöhet a Windows 11-hez
- Zuhannak a PC-s eladások, csak az Apple tapsolhat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SSD kibeszélő
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raymond
titán
Mondjuk egy Rally játékban egy AI mitfahrer adná
"bocsánat tévedtem" (miután telibeverted az útszéli fát egy AI által behaluzott kanyarnál) "szeretnéd hogy újratervezzem neked" miközben a karaktered vérző fejjel mászik ki a kocsiból a bal első kerék meg ott gurul el melletteMeg azért megnézném hogy ez az AI Agent mit kezd egy Soulslike gammel
hogy próbálna segíteniSamir, you're braking the car!

-
Lord Amper
aktív tag
Pedig csak képzeld el az agentet ahogy mondja, 8-9 fps mellett :
-dzsó akadozik a játék? Vegyél 9090 et, frame gennel akár a 60 Fps is elérhetővé válik.900p ről felskálázva.Majd az eddigi információkat összegyűjtve a datacenterekből, rámutat 10 féle munkahelyre 50km -es körzetben, hol hány hónapot kell dolgoznod a 9090 ért.
Meg beszél a visa-t kezelő agenteddel, hogy hogy tudnák év végére összehozni a 9090 est, kicsit spórolni a kaján, fűtésen meg ilyenek.
Ezek a cuccok a lelket fogják kiölni mindenből, olyan speedrunok lesznek mint az állat. Mondja az agent h petike most háttal a sarokban srégan szaltózni kell egymás után 16X, ekkor átmész a falon, utána ez meg az...stb. Nem tudom a bugokat glitcheket hogy fogják kezelni.Mondjuk egy Rally játékban egy AI mitfahrer adná
"bocsánat tévedtem" (miután telibeverted az útszéli fát egy AI által behaluzott kanyarnál) "szeretnéd hogy újratervezzem neked" miközben a karaktered vérző fejjel mászik ki a kocsiból a bal első kerék meg ott gurul el melletteMeg azért megnézném hogy ez az AI Agent mit kezd egy Soulslike gammel
hogy próbálna segíteni -
ben2
senior tag
-
X2N
addikt
-
devast
addikt
Az a helyzet, hogy olyan mar van, es altalaban elvezetesebb a kommentarok miatt mint amilyen az AI valaha is lehet. YouTube - on talalhato meg es let's play-nek hivjak. Azzal mar nem lehet AI agentet robbantani.
-
X2N
addikt
Már a "Playstation tábor" is meredek.
-
tlac
nagyúr
-
F34R
nagyúr
Nem tudom ezt viccnek szántad-e, de szerintem könyvjelzőzd meg, mert a következő 10-20 év egy ilyen jövőbe fog vezetni.
Egy másik kedvenc jövőkép elméletem, ahol az emberek fele OnlyFans tartalomgyártó, a másik fele pedig Amazon raktárban dolgozik. Ebbe kellene még valahogy az AI is beleférjen.
Oszt nem baszathatja magat mindenki OF-en
-
Raymond
titán
-
HThomas
őstag
A folyamatos jutalmazáson alapuló loot rendszer és a mindent szájbarágó quest markeres térkép után egy újabb funkció ami totál élvezhetetlenné teszi majd az átlagos mai játékot. Hol vannak már azok az idők, amikor nyomtatott, igényesen szerkesztett , papír alapú kéziköny járt egy-egy játék mellé...
-
ricsip
addikt
-
Aljasvip
őstag
-dzsó akadozik a játék? Vegyél 9090 et, frame gennel akár a 60 Fps is elérhetővé válik.900p ről felskálázva.Majd az eddigi információkat összegyűjtve a datacenterekből, rámutat 10 féle munkahelyre 50km -es körzetben, hol hány hónapot kell dolgoznod a 9090 ért.
Meg beszél a visa-t kezelő agenteddel, hogy hogy tudnák év végére összehozni a 9090 est, kicsit spórolni a kaján, fűtésen meg ilyenek.
Ezek a cuccok a lelket fogják kiölni mindenből, olyan speedrunok lesznek mint az állat. Mondja az agent h petike most háttal a sarokban srégan szaltózni kell egymás után 16X, ekkor átmész a falon, utána ez meg az...stb. Nem tudom a bugokat glitcheket hogy fogják kezelni.Nem tudom ezt viccnek szántad-e, de szerintem könyvjelzőzd meg, mert a következő 10-20 év egy ilyen jövőbe fog vezetni.
Egy másik kedvenc jövőkép elméletem, ahol az emberek fele OnlyFans tartalomgyártó, a másik fele pedig Amazon raktárban dolgozik. Ebbe kellene még valahogy az AI is beleférjen.
-
Fotelman
tag
Én pl nagyon örülök, hogy a játékfejlesztők nyitnak az ai fele. Nem, nem játszom lövöldözős játékkal, inkább rpg fan vagyok, Skyrim, Witcher és baráti köre.
Eddig Skyrimban 1.916 órám van... (van életem mellette
3 gyereket nevelek)
Eddig leginkább grafikai, és küldetés modokal szórakoztattam magam, de miután megérkezik az RX 9070 XT máris pattintom ezt fel: [link]
Pár grafikai mod, és ez ami az npc-k párbeszédét megváltoztatja megint fog adni pár órácska elfoglaltságot
-
kriszpontaz
veterán
-
ben2
senior tag
Egy haverom 16 éves fia nyáron egy Playstation táborban (!) dolgozott.
Az volt a feladata, hogy ha a táborlakó elakadt egy játékban átvette a kontrollert és továbbment a pályán, hogy a szegény (gazdag) gyerek ne frusztrálódjon.
Erre tessék: még ezt a munkát is el akarja venni az AI!
-
eldiablo
addikt
-
RobbyJr
addikt
-
Watchdog
aktív tag
-
HantekDSO
senior tag
Ekkora baromságot... Mi lesz a következő lépés? Végigjátsza helyettem a játékot?

-
E.Kaufmann
veterán
De miért az AMD-s néni van a képen?
-
ddekany
nagyúr
Egyfelöl szerencsére a játéknál nincs ez a kényszerítő erő, mint munkában, hogy csak a leghatékonyabb módszer maradhat életben, akár élvezetes, akár nem. Úgy viszed végig a dolgokat ahogy akarod. Másfelöl viszont így még rosszabb lesz a játékon belüli "dokumentáció", meg úgy általában érthetőségre/felfedezhetőségre tervezés, mert hát minek, majd úgy is megnézed neten... Meg most már, majd úgy is megkérded az AI-t. Legalább is a netes kapcsán az a gond (azon kívül hogy gagyi, hogy szakadjál át böngészőbe), hogy teli van spoilerrel.
-
csakdzsó
aktív tag
Ezek a cuccok a lelket fogják kiölni mindenből, olyan speedrunok lesznek mint az állat. Mondja az agent h petike most háttal a sarokban srégan szaltózni kell egymás után 16X, ekkor átmész a falon, utána ez meg az...stb. Nem tudom a bugokat glitcheket hogy fogják kezelni.
-
dongettó
tag
Ezek a cuccok a lelket fogják kiölni mindenből, olyan speedrunok lesznek mint az állat. Mondja az agent h petike most háttal a sarokban srégan szaltózni kell egymás után 16X, ekkor átmész a falon, utána ez meg az...stb. Nem tudom a bugokat glitcheket hogy fogják kezelni. -
Hidalgo85
tag
Szia!
"Ennek az nVidia-vezér avatarnak igazán lapáttal megcsapnivaló feje van
" - Ezt én is úgy gondolom!Jensen más kezét fogja, ne az enyémet!
-
csakdzsó
aktív tag
Nem tudom öcsém,de amire Nvidia van ráírva a pics@ba szétb@sznám.
Ha bemutatják a gta6-ot felakasztom magam. -
dongettó
tag
Hülyék paradicsoma (Idiocracy) 2006.
Ez lesz a jövő az fix. -
csibe1
veterán
"Vannak címek, amelyek elképesztően sok gyakorlást igényelnek, esetleg egyáltalán nem könnyű átlátni az alkalmazott játékmechanikájukat. Sőt, mindkettő jelen lehet egyszerre, ami bizonyos fokig frusztrálónak tűnik, de ha egyszer rájövünk, hogy mit kell csinálni, az felülmúlhatatlan élményt jelenthet számunkra. Ezekre nem egy példa létezik, és bizony az ide sorolható játékokért sokan rajonganak, mert a kihívás, amit adnak, az valahol rendkívül élvezetes."
Az AI meg ezt cseszi el.
Aki nem ért hozzá, nem tetszik neki az ne játsszon az adott játékkal. Ennyi, nem kell ez már megint túllihegni; az AI majd mindent megold címszóval.
Idióta banda, meg a játékfejlesztők is akik beleteszik a játékba.
Az AI majd a seggét is kitörli játék közben, ha már ennyi se megy neki?
-
Balázs Z.
aktív tag
Az olyan játékot, ami olyan nehéz, hogy az már idegesítő, azon nyomban törlöm még a launcherből is, ha lehet. Nem érek én rá ilyenekkel bohóckodni, rövid az ilyen baromságokhoz az élet

Ennek az nVidia-vezér avatarnak igazán lapáttal megcsapnivaló feje van
-
jerry311
nagyúr
Kösz, de kösz nem.
Már azt is utálom, amikor a mellém rakott NPC fél percenként beszól, hogy szerintem erre kellene menni, szerintem meg kéne nézni mit tud ez a kristály...
broáf
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- eBay
- Új helyreállítási funkció jöhet a Windows 11-hez
- Óra topik
- Zuhannak a PC-s eladások, csak az Apple tapsolhat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Linux felhasználók OFF topikja
- Metal topik
- További aktív témák...
- Nvidia RTX 3060Ti Founders Edition 8GB Garancia Számla Doboz iSzaki Shop
- Eladó ÚJ BONTOTT MSI GeForce RTX 5070 GDDR7 12GB videokártya OC Edition / 12 hónap gyártói jótállás
- Eladó ÚJ BONTOTT Asus Prime GeForce RTX 5070 GDDR7 12GB videokártya / gyártó jótállás
- EVGA RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 XC GAMING Eladó!
- GigaByte RTX4070Ti Super OC 16GB 2028.02.-ig garancia
"bocsánat tévedtem" (miután telibeverted az útszéli fát egy AI által behaluzott kanyarnál) "szeretnéd hogy újratervezzem neked" miközben a karaktered vérző fejjel mászik ki a kocsiból a bal első kerék meg ott gurul el mellette
" - Ezt én is úgy gondolom!
3 gyereket nevelek)