Új hozzászólás Aktív témák
-
k-adi
nagyúr
Az embereknek nem a tesla belseje tetszik, hanem a muszaki parameterei es az ara nagyobb elonyt jelent, mint amekkora hatrany a belseje.
A tesla-t a tesla töltőhálózat miatt veszik.
Most meg azért csökken, mert már lecsengett a kezdeti Tesla hype, aki akart, már vett.
A beltér minőségbeli javulása pedig már ideje volt, annyi panasz érkezett rá, hogy nem volt képük nem odafigyelni rá most már.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Na ja. "Egyesekével".
"Ennek ellenére volt legalább egy információ ellenőrzés"
Az volt. Az már egy más kérdés, hogy mi volt az arcodba tolva minden irányból, és kik voltak az első nyögés után elhallgattatva.
Nem túlzás, még finoman is fogalmaztam. Viszont az határozottan szórakoztató volt, mikor Musk beszántotta a munkaerő ~80 százalékát. Volt pislogás, csak az a kár, hogy ezt a dolgot vagy 5 évvel korábban meg kellett volna lépni, de túl sok volt hozzá a babzsák, meg a sarlókalapács.
"nem volt ennyi bot az oldalon."
Az lehet, de ukrán-orosz háború sem volt, ahogy szanaszét szankcionált Kína sem. Meglehet, hogy összefügg. Amúgy YouTube ugyanez.
-
judas13
addikt
Tesla lehetséges ügyfelei már azért is elkezdtek elfordulni a márkától, mert Elon Musk vezérigazgatónak nagyon megosztó a személyisége.
Emiatt töröltem a Twitter fiókomat. Nem sok, de ennyit tehettem ezügyben. -
tibaimp
nagyúr
Mikor rájönnek a kapitalista cégek, hogy nem lehet folyamatosan növekedni....és egyből elkezdenek pánikolni...
-
Nem vagyok benne biztos, hogy a főnöknél keresendő a hiba. De ha belegondolunk, k unalmas, ha az egész utca tök egyformán néz ki.
Nekem a Tesla személy szerint nem tetszik. Hyundai és az emlegetett Genesis érdekesebb. Tessék odatenni magát az amcsi gyártóknak is végre! Hol maradnak a Lincoln, Cadillac modelljei?? (A belteret kiemelném a Lincoln esetében, hiszen a benzinesnél is nagyon kívánatos dolgokat készítettek mega TV nélkül!) A Fordot nem említem, mert nekik van pár elektromos modell, de azért nem futottak be. A Mustang E-Mach bukta volt az elégedettlen vásárlókkal. Na ezt kifejezetten sajnálom, mert jól van összerakva. -
hemaka
nagyúr
Nem csak a tesla nem fogy, az elektromos autok kozul kb. egyik sem. En az egyik nemet premiumnal vagyok, 20 eladott autobol ha 1 tisztan elektromos, akkor elegge felfele kerekitettem. Marpedig egy heten minimum elmegy ennyi auto.
-
Dare2Live
félisten
Jelenleg is vannak "pémium" mercik... de az eqs vonal... na hagyjuk is.
Én smucig vagyok vagy/és nem keresek eleget ehez a kategóriához de ha választhanék 101% hogy BMW vonalon vennék vszeg egy M5öt.Lehet a teslak belterét, muskot... nem szeretni, de minőségre a teslak 2024ben teljesen rendben vannak, összességében ha nekem EVt kellene vennem nagy esélyel tesla lenne. Performance 3as vagy LR Y...
-
Noukoum
veterán
Én nem alkalmaztam, csak felhoztam egy másik hülye példát a kollégáéhoz.
Az embereknek nem a tesla belseje tetszik, hanem a muszaki parameterei es az ara nagyobb elonyt jelent, mint amekkora hatrany a belseje. Azaz fintorogva meg ez a racionalis dontes kis penzbol.
Erre azért van valami forrás is ugye? -
Noukoum
veterán
Hasonló érv mint hogy x autó szebb y autónál, csak mert x autó kapott ilyen meg olyan díjakat.
esetleg részletezhetnéd neked mi tetszik benne és miért látod szépnek a Teslák belsejét.
sokaknak bejön a letisztult minimalista design, a túlcsicsázott agyonkomplikát faroknövelő belsőkkel szembenHátha megvilágosodunk.
erősen kétlem -
azbest
félisten
Gazdasági válság, olcsóbbat keresnek.
A más gyártók eladási százalékai meg viccesek, nullához konvergáló forgalmat könnyű többszörözni. Ha kettő helyett négy autót adnak el, már az 100% növekedés, de ettől függetlenül még csőd.Kalifornia államból akar elköltözni az emberek 40%-a? Onnan költözött el az utóbbi 2-3 évben 400k ember?
Persze, hogy csökken a kereslet.
-
paatrick
őstag
Nem kell nekem megállapítani, mert vannak erre hozzáértőbbek, akik egész évben azzal foglalkoznak hogy minden létező autót kipróbálnak, így van némi rálátásuk a témára:
[link] [link]Valahogy a Teslát nem látom közötte....
De minimális szépérzékkel rendelkező emberek is nyilván látják hogy az nem szép a többivel összehasonlítva. Ugye? -
paatrick
őstag
Vedd hozzá az utóbbi hónapok híreit, miszerint az elektromos autó tulajok kb fele már inkább visszaülne hibrid benzinesbe, az elektromos autók eladásánál nemhogy hiány van és várni kell rá, hanem több mint 3 hónapnyi autó van készleten. Ez nem csak Tesla hanem, általánosan elektromos.
-
-
btprg
senior tag
Nem akarom védeni a teszlát, mert akkor se kéne ha ingyen adnák, de nem lehet hogy az ő csökkenő eladásai még mindig többek, mint a többinek a növekvő eladása? Százalékokban volt megadva, nincs kedvem utánanézni a konkrét számoknak, de ha a teszlánál a 17%-os csökkenés 100 ezerről 83 ezerre történt, a többinél meg a két számjegyű százalékos növekedés mondjuk 1000-ről 1300 darabra, akkor még mindig nincs akkora katasztrófa a teszlánál
-
angyalpc2
aktív tag
Szimplán telítődött a piac.
Meg nyilván az se volt túl jó opció, hogy más multi cégekkel kartellezve kirugdostak pár 10-100e programozót IT és egyéb szakembert, mert nem akartak az irodába vissza menni.
Trump nyerése után már Texas-ba akar átköltözni. -
vzozo
senior tag
Mekkora szintű Musk-gyűlölet kell ahhoz, hogy ma eddig is egy anti-Musk, és most is egy anti-Musk cikk van kint a főoldalon, miközben egy random (nem-Muskhoz köthető) vírusirtó frissítése romba döntötte a fél világot...
-
dangerzone
addikt
Legalább most rájönnek a Teslánál, hogy nem elég nagy innovatív újításként a beállítható finghang. Az emberek idővel többre vágynak.
Amúgy egy autó belseje lehet visszafogott, letisztult, mellette szép. De a Teslának, legalábbis a Model 3 -ban, amit vezettem, nem sikerült ezt meglépni. -
paatrick
őstag
Miért lenne szubjektív? Ha én a szőke lányokat szeretem akkor attól még meg tudom mondani a barnákról, vörösökről, feketékről is hogy szép vagy nem.
Szépségben mindig van egy standard, ahhoz viszonyítva mondod hogy szép vagy nem.
A Teslák belseje semmilyen szempontból nem szép. Oda van bva egy lassan monitor méretű tablet, 0 környezeti integrálással, ótvar gagyi kormánnyal. Ennyi a beltér. Ebben mi lenne a szép?
-
Műszerfal nélkül nagyon béna az egész kocsi. Ha lenne pénzem akkor se venném meg. Kollgénak van, tizenvalahány milla volt. Abból veszek 1 maxos Dustert és tankolom évekig.
-
Gomez86
őstag
A szépség szubjektív, az anyaghasználat a highlandnél, és a most forgalomba álló Y-nál pedig minden csak nem silány.
Valószínűleg más van a lassulás mögött. Valószínűleg az amit a cikk is ír hogy az emberek egy része a PHEV felé fordult.(nincs teslám, valószínűleg nem is lesz, és kifejezetten unszimpatikus Musk, csak szeretem a tényeket)
-
Épp most állíttatta le az olcsó EV-s projektet. Miről is beszélünk?
-
Alusky
senior tag
Ha valaki azért nem vesz meg egy autót ami amúgy tetszene neki, mert a főni a gyárnak az most épp konzi, jövő évben meg libsi lesz, attól függően hol kényelmesebb neki, hát az egy balfasz.
Drága, nem tudja azt amit az emberek akarnak vagy ami be lett nekik hintve, megtelt a fanatikus vásárlóréteg udvara és a kisebb vásárlóerő következik, ez mind csökkenéssel jár.
-
kisharsany
aktív tag
Rájöttek az emberek, hogy a silány minőségű szappantartón kívül is van élet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch 2
- Tíz éves lett a The Witcher 3: Wild Hunt
- Autós topik
- Magisk
- BestBuy ruhás topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Belemásznak a reddites beszélgetésekbe az AI-alapú hirdetések
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- MSI GP66 Leopard 10UE 15.6" FHD IPS i7-10870H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Új, makulkátlan Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- Komplett PC I7-12700KF RTX 4070 TI SUPER!
- IPhone 16 Plus 128GB One függő 2025.12.17. Apple jótállás
- IPhone 12 64GB gyári független szép új akku!!
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest