Hirdetés
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baboka
tag
Sziasztok!
Nem találtam topicot neki, viszont szerintem egy elég jó RTS lett belőle. Ha valaki keresne magyarokat játékra, akkor itt megteheti.
-
Baboka
tag
Valamint most jön a Season 4 sok balance változással Február 16-án, érdemes ránézni:
[link] -
Baboka
tag
Season 4 miatt most le van árazva 40%-kal!
[link] -
Baboka
tag
Új season és megint le van árazva 40%-kal steamen:
[link] -
MaYDaN
tag
Még nincs új season vagy le vagyok maradva?
Amúgy nekem bejön ez a rész. Barátnőmmel szoktunk játszani. Bár valóban a AoE2DE is nagyon frankó.
Csak az a baj, hogy rohadt béna vagyok a játékban. Még a "noob és beginner" meccsekben is sokszor szarrá vernek.---// Steam: m a L L o Y // Uplay: maLLoY... // Battle.net: maLLoY#2971 //---
-
MaYDaN
tag
Ja igen a parasztos event. Az 5. season majd júniusban fog indulni, ha minden igaz.
Nem veszi el a kedvem, hogy kikapok, jókat szoktunk játszani csak a sikerélmény nem a legtöbb.De azért van, hogy győzünk. A 2. részben is ugyanez volt, de valóban jobban lehetett érezni, hogy mindenki nagyon durva.
Nem tudom, hogy tudnak egyszerre annyi mindenre figyelni a játékban és egyidejűleg gyártani, háborúzni. S persze mindezt tök gyorsan. Én még csak kapálgatok, de az ellenség már jön X katonával vagy X lovassal.
---// Steam: m a L L o Y // Uplay: maLLoY... // Battle.net: maLLoY#2971 //---
-
-
Baboka
tag
Új season június 15-től!
[link][ Szerkesztve ]
-
atee
őstag
Sziasztok!
Játszik még valaki vele? Vagy csak én nem találok Magyar közösséget?
D-day 2002-01-04 01:54
-
MaYDaN
tag
Szia!
Mint fentebb is írtam. Mi asszonnyal szoktuk tolni, ahogy az idő engedi. De nagyon chillesen és amatőr szinten. Magyar közösségről kimondottan nem tudok. Discord szervert sem tudok, hogy lenne. De persze ez nem zárja ki, hogy nincsen. Néha egy-két magyarral azért szoktunk találkozni.
-
AMD Power
titán
AEO IV a jobb felső sarokban lévő ajándék panelt,hogy tudom aktiválni? Xboxon
-
Baboka
tag
Én szerintem, majd a kiegészítőnél térek vissza. Ha van igény csinálhatok egy discord szerót erre és akkor ott gyűlhetünk.
-
Baboka
tag
Na Japán mellé jön Bizánc:
-
Baboka
tag
Új trailer jött ki a November 14-én érkező kiegészítőről, néhány pontban:
- 10 új map
- 2 teljesen új nép és 4 variánsa a már létező frakcióknak
- 2 új biome
- 1 új kampány
- 15 eurós árTeljes bejelentő videó: [link]
-
MaYDaN
tag
Nem tudom megnézni most a trailert sajnos. De az mit jelent, hogy "4 variánsa a már létező frakcióknak." Kap minden nép 4-4 különböző variációt, amiből majd lehet mindig választani a meccsek előtt?
[ Szerkesztve ]
-
Baboka
tag
Nem, hanem a kínaiak, franciák, abbassidok, meg a HRE kapnak egy-egy külön variánst. Gondolom az abbassid mondjuk megkapják a mórokat szóval a nép ugyan az lesz csak gondolom valamelyik egység különbözni fog, meg a design változik. Úgy képzelem el mint az AOE2-ben a népek közötti különbséget, hogy mindegyik nép ugyan az, csak a design meg 1-2 egység és fejlesztés különbözik csak.
-
MaYDaN
tag
Aham, értem. Köszi szépen! Akkor tulajdonképpen 6 "új" civilizáció lesz. De abból 4 nem lesz teljesen különböző csak a másik kettő Bizánc és Japán. Ezekszerint a későbbiekben ebbe az irányba is elmennek, hogy variánsokat adnak egy már meglévő néphez.
-
MaYDaN
tag
Valóban jó lesz, ha több ilyen nép lesz. Kell a választék az embereknek.
Ettől függetlenül valahogy mégis, ahogy nézem az AoE2: DE a menő és azt preferálják többen.A profik is azt tolják inkább.
-
MaYDaN
tag
Nekem is jobban bejön ez a 4. rész, bár a 2 is rendben van, de valahogy mióta kijött az új rész, már inkább csak azt van kedvem játszani.
Könnyen lehet, hogy a fent leírtak miatt van így nálam is.
-
Baboka
tag
na kijött a Jeanne d'Arc bemutató!
-
Baboka
tag
Új patch: végre vége az age of ramsnek
[link] -
MaYDaN
tag
Jól lesznek ezek a civilizáció variációk. Kicsit feldobja a dolgokat és ezekből jöhet majd gyakrabban is talán, mert nem igényel akkora változtatást/munkát.
Egyébként Neked is visszaáll mindig a beállított portré az alapra meg a statue a főépületnél? Nem tudom mitől van, de nagyon idegesítő.
-
-
Baboka
tag
Közvetítéseknél, a sacred site timer még mindig csak azt mutatja, hogy mennyiből hányat birtokol a játékos, nem pedig az időt
-
MaYDaN
tag
-
Baboka
tag
Bejelentették Bizáncot, érdekes egy civ
[link] -
Baboka
tag
ma jön az első DLC, alapjáték le van árazva mindenhol, ha valaki csak most kapná fel!
-
MaYDaN
tag
Itt a két teljesen új népre gondolsz (Bizánc és Japán) vagy a megvariált népekre, esetleg mindegyikre? Bár simán lehet, hogy nem jön be, el tudom képzelni. Mondjuk Bizánc nekem érdekesnek hat így leírás alapján. Az anniversarys kiadásnál, amikor a törökök és mali népe bejött, nekem üdítőleg hatottak az újak. Azóta is törökökkel megyek a legtöbbet.
-
atee
őstag
Kipróbáltam őket és nem jött az az érzés, hogy aaa ezekkel akarok mindenáron játszani. Nyilván jó, hogy több variáció lett a játékban, de eddig azt mondom, hogy maradok azoknál amivel amúgy is a legtöbbet mentem. Persze később még valtozhat. Ez az első benyomásom.
D-day 2002-01-04 01:54
-
MaYDaN
tag
Persze, simán elfogadom, hogy Neked nem jöttek be az új népek. Lehetséges, hogy valóban nem is sikerültek olyan jókra. De nekem az mindenesetre tetszik, hogy nincs olyan sok nép, mint mondjuk a AoEII-ben, de azok amik vannak egész jól eltérnek egymástól. egyébként valóban ez a későbbiekben még alakulhat, mármint, hogy megtetszik valamelyikük.
-
rascalyjo82
csendes újonc
Sziasztok!
A játék menetről szeretnék érdeklődni. Kezdő vagyok
Elnézést ha Off!
Moszkva hadjárat 4. The Horda (1382).
Az idő lejárta előtt megáll a teljesítési idő. A Hordát legyőztem, nem jönnek újabb támadók... Csinálhatok bármit korlátlan ideig. A teljesítési idő mintha befagyott volna.
Valakinek esetleg ötlete?Köszönöm!!
-
Baboka
tag
válasz
rascalyjo82 #44 üzenetére
helló,
redditen azt írják, hogy ez egy glitch és ha újraindítod a pályát akkor van rá esély hogy átenged. Sajna a kampányokkal nem igen játszottam, pedig elvileg az átvezetők miatt megéri.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Tőzsde és gazdaság
- Futás, futópályák
- Érdekes videokártyák bukkantak fel Kínában
- Kompakt vízhűtés
- Dark Souls sorozat
- Eredeti játékok OFF topik
- Ulefone Armor 24 - fény, áram
- Tíz év, egymilliárd eladott Redmi
- További aktív témák...
- APPLE MACBOOK PRO 13.3" 2560x1600 Retina - TOUCH BAR 2019 (MV992MG/A) i5 - 8GB - 256GB SSD - HUN
- ÚJ iPhone 13 PRO MAX 128GB MEDIAMARKT számla! 2025 júniusig garancia + APPLE CARE+ törésre!!!
- Új Gamer PC Ryzen 5 5500/Asus Tuf RTX 3060 Ti 8Gb OC/500Gb 4.0 SSD/2x8Gb DDR4/700W/2Év gari
- CODE-X GAMING PC // RYZEN5 7600 // 16GB DDR5 // SSD+HDD // POWERCOLOR RX6800 16GB RED DRAGON
- APPLE MACBOOK AIR 13" RETINA 2020 (MWTJ2MG/A) ASZTROSZÜRKE - i3-1000NG4 -8GB - 256GB SSD - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest