Hirdetés
- Monitorkalibráló eszközök
- Androidos fejegységek
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- A fával keres kapcsolatot a Gigabyte új alaplapja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zjuhasz
aktív tag
-
BigBadPlaYeR
senior tag
Az volt a gondja, hogy MPEG-ben szerette volna elmenteni a DV AVI forrást, de deinterlace funkciót nem talált (a cél DVD lenne, de PC-n, illetve LCD TV-n az interlace zavaró).
Mikor én AVI-ból AVI-ba mentettem, ott a render beállításoknál volt külön olyan opció, hogy deinterlace, szal nálam nem volt gond. De MPEG-nél nem találtam én sem ilyesmit.
Szerk.: Color Correction FX-el nem nagyon boldogulok, de valamit majd csak kiokoskodok. Viszont: érdekelne a vectorscope, illetve, hogy milyen FX-el tudom a 109%-os DV AVI fehér színtelítettségét 100%-ra lecsökkenteni. Mert sok effect-nek nem ugyanaz a neve, vagy más megfelelője van, mint a Vegasban, aztán így nem leltem rá...
Köszi előre is a választ!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- 2 X Dell Poweredge T320, 96GB DDR3 ECC RAM, 2.2 GHz CPU, 2 x 495W PSU
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER Black friday Hardverapró.húúú!!! 2/3 ár alatt a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- Foligain Minoxidil 2 db flakon (2 havi adag)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest