Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsocaozd
tag
Hát ezaz, hogy itt nem fade in/out-ról van szó. Ha csak ennyi lenne, perszehogy felesleges lenne a Smartsound. Csakhogy ez egy nagyszerű találmány, próbáld ki jobban! Úgy alakítja a zene elejét és végét, hogy legyen eleje és vége! Tehát amikor fel- és lecsengésről írtam, az jelen esetben nem fade-et jelent. Nem egyszerűen le- és felkeveri a zenét, azt tényleg bárki meg tudná csinálni, hanem átkomponálja. Ráadásul a kiválasztott hossznak megfelelően alakítja a zenei stílust is, mondom, teljesen átkomponálja a zenét. Óriási találmány szerintem, mivel nincs mindenkinek keze ügyében egy DJ., csak ne lenne Premiere alatt ilyen nehézkes....
Jelen DVD projektben az aktuális feladat, amivel kapcsolatosan ezt használnám: video sávban a vágott anyag ugye, audio sávban voice over narráció, az alá pedig egy aláfestő zene. Smartsound zenét bepakoltam, megcsináltam a halkításokat a narrációs részeknél, így készen van az anyag. Viszont ha most hozzá kell nyúlnom a videóhoz, akkor a zenét teljesen előlről kell kezdenem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó egy pixel 7
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab) (ELKELT)
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,100% Akkumulátor
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest