Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rlazol
veterán
válasz
zsocaozd
üzenetére
Na, úgy tűnik, ma pan gás van, szóval egy kicsit utánanéztem, mit szeretnél, de igazából még mindig nem biztos, hogy értem.
Letöltöttem ezt a smartsound-ot és elolvastam a dokumentációját.
Alapjában véve teljesen igazad van, még sose használtam ezt a smartsound-ot, sose volt rá szükségem.
Még egyszer ELNÉZÉST KÉREK, ha megbántottalak.
Alapővetően jól látod, ha ezzel eldöntöd Premierben, h márpedig neked csak egy 45 mp-es zene kell, akkor csak annyit fog csinálni belőle. És ha utána úgy dntesz, h hosszabb kell, akkor csinálhatod újra, importálhatod újra.
De ahogy én látom, ez a plugin majdnem teljesen felesleges a Premier alá. Segít abban, h kiválaszd a megfelelő zenét, de én ennél többre nem is használnám. Nekem (hál istennek) 2 profi DJ is van a csapatomban, így ha nincs zene 5letem, felhívom őket, ők elküldik a zenét és kész - vsz ezért nem találkoztam eddig ezzel a pluginnal.
Mert ha az egész (pl 3 perces) zenét imoprtálod tisztán premierben smartsound nélkül, és nem csak egy abból kivágott 30 mp-es részletet, akkor azzal úgy tudsz játszani, ahogy szeretnél, ha jól értem, mit szeretnél. Ki tudod húzni a végét, vagy épp le tudod vágni. Vagy akár kétszer húzod rá az audiósávra és az egyikből kivágod a refrént, a másikat egy helyen kettévágod és berakod közé, ha a zene teljes hossza se elég. Vagy bármi. De ahhoz, h az egész zenét lásd, ahhoz a beimportált file-nak az egész zenei anyagot tartalmaznia kell.
Összefoglalva:
1, Smartsounddal keresd meg a neked kellő zenét, ha megvan,. mit akarsz - CANCEL.
2, Project window - jobb klikk - import - kiválasztod a már eldöntött zenét az eredeti helyéről.
3, Lehúzod az audio sávra
4, azt csinálsz vele, amit akarsz.
Ha effektelni akarod (pl fade in/out) akkor akár az Effect window-ban lévő lehetőségeket használod, akár manuálisan a töréspontokkal állítgatod be.
remélem, jól értem, mit akarsz... és PIECE...
-
BigBadPlaYeR
senior tag
válasz
zsocaozd
üzenetére
''úgy látom, ti nem vagyok tisztában a legalapabb funkciókkal...''
Nem tudhat mindenki mindent.
Egyébként ide ált. olyanok jönnek segítséget kérni, akik elég kezdők és még csak botladoznak. Azt hiszem rlazol nem értette a kérdést, így azt hihette, hogy nem tudod kifejezni magad. No mindegy.
''Hozzászoktam már, hogy akárhol segítséget kérek fórumokon, többnyire ők vannak fényévekkel elmaradva tőlem.''
Nem kötekedésből, de akkor miért nem valami külföldi fórumon kérsz segítséget?
Peace.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Ingatlanos topic!
- Építő/felújító topik
- StarLadder Budapest Major 2025: érdemes kimenni
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- World of Tanks - MMO
- Kiadta Sam Altman a parancsot: bajban a ChatGPT!
- Okos Otthon / Smart Home
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Oppo A78 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Még egyszer ELNÉZÉST KÉREK, ha megbántottalak.