Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Pánik a memóriapiacon
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- VR topik
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
blackdog
csendes tag
válasz
BigBadPlaYeR
üzenetére
Kösz a gyors választ! Szóval a helyzet az, hogy én TV-re szánom, azaz asztali DVD-vel kellene nézegetni. Persze emiatt én is TV-n tesztelgetem. Azt nem tudom, hogy unokatesómnak speciel milyen TV-je van, de én az itthonin egy 32''-os LCD-n próbáltam. A számítógépemhez is LCD monitor van.
Valahogy az az érzésem, hogy a szemcsés kép a ''csikozás'' mentén/miatt jön létre. Ezért kérdem, hogy nincs-e valami ''csíkozás''-mentesítő effekt. Szerény tudásom szerint minden kamera úgy működik, mint az enyém, azaz a DV-kimenete deinterlaces. Mégis ha megnézek valami jó minőségben felrakott videót, pl. asszem itt volt valami ''láb''-téma http://www.daazo.com/film/2b8fbdea-380d-102a-868e-000e2e531ae0/ ami szerintem kiváló képminőségű. A ''nagyok'' hogy csinálják? Nekik jobb kamerájuk van?
Persze, tudom, hogy romlik a minőség, de akkor is...
Szeretném a legjobbat kihozni.
Steady Movie a remegést próbálja megszüntetni a kamerázás közben. Ez nekem inkább kisebb, mint nagyobb sikerrel történt. Azért írtam, hogy hátha emiatt lesz rossz.
Márcsak azért is, mert a videó elejére raktam bevezető részt, ami elsősorban a beszkennel ballagási meghívó a fényképpel együtt. Ezen a részen persze nem szemcsés a kép, csak a rögzített videó konvertált részén.
Célom egy DVD-lemez készítése. Mit jelent az hogy ''Max megáll egy szinten, ha tömörítetlenben hagyod''?
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Kuponkunyeráló
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Pánik a memóriapiacon
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Autós kamera eladó
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Szeretném a legjobbat kihozni.