Hirdetés
- Monitorkalibráló eszközök
- Androidos fejegységek
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- A fával keres kapcsolatot a Gigabyte új alaplapja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBadPlaYeR
senior tag
válasz
szelesjanos
üzenetére
Üdv!
Én ugyan Vegas-t használok, csak most szeretnék megismerkedni a Premiere-el is, nem akarok szűklátókörű maradni, ezért kezdtem el olvasgatni a topicot.Meg leszedtem ami az ebookz.hu -n van, de szívesen vennék még tutorialokat, ha tud valaki. Az Adobe kezelőfelület kicsit... furcsa... a Sony után.
Na szóval, az 1-es kérdésre (sajnos csak vegas-os viszonylatban van ötletem): Szal Vegasban lehet azt is, amit rlazol mond, de annak inkább csak olyan hatása van, mintha gépelné az ember. Ahhoz, hogy szép, kézírás jellege legyen elég ugyan 1 text, de bizony képkockánként maskolni kell, hogy egyre több rész látszódjon a szövegből. Biztos itt is van ilyesmi... Csak hát ez még pepecselősebb a másik verziónál
Smogus: A szignómban lévő linken a Vegas leírás végén van egy kis útmutató VirtualDub-hoz. De a WMV is megfelelő lenne. Illetve van egy MEncoder264 nevű progi, amit egy bizonyos MuldeR írt. [link] Ez egy grafikus felületű progi, ami x264-be segít tömöríteni. Uncompressed AVI-t egyik vagy másik módszerrel szépen betömörítheted. Ha nagyon nagy a felbontása (pl. 800x600) akkor esetleg kisebbre is veheted (640x480-ra pl) a tömörített végeredményben.
[Szerkesztve] -
rlazol
veterán
válasz
szelesjanos
üzenetére
1, felirat betűnként: a legegyszerűbb, ha ahány betű annyi feliratfile. Az elsőben csak az első betű, a másodikban az első kettő stb.
2, ez vmi effekt, szvsz a premierben alapból nincs benne, vmi plugin lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062, 100% Akkumulátor
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi