Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BonFire

    veterán

    válasz Dluinet #7032 üzenetére

    Honnan tudtad, hogy nincs? :DDD Tényleg nincs egyébként. Én vagyok az egyetlen, aki nem nagyon érintett meg a mindent-meg-köll-örökíteni-legott-fíling valahogy.

    Persze szívesen fotóznék én is néha, viszont ki nem állhatom a kompaktokat. Minimum egy tükörreflexes digitális gépre tartanék igényt, amelyen a zársebességtől kezdve az élességen át mindent kézzel tudok beállítani, ugyanis én még gyerekkoromban olyanon tanultam fényképezni, és nem szeretek az automatikára hagyatkozni. Éppen ezért kompakt gépért nem vagyok hajlandó egy fillért sem adni, az igényesebbre meg nem telik.

    Persze, ha lenne egy olyan gépem, ami megfelel a fent leírtaknak, akkor hamar lenne igény egy normális, derítős vakura, egy-két plusz objektívra, makró- és telefotózáshoz, vagy egy nagy látószögűre mondjuk, ami megint aranyáron van.

    Ha lenne ilyen cuccom, talán gyakrabban is kimozdulnék a házból, mint félévente egyszer, ha orvosi vizitre utazom, mert egyébként nincs miért elhagyjam a lakást. Talán, ha lenne gépem, kijárnék és fotóznék. De nincs gép, így maradok a 4 fal között továbbra is. És fórumozgatok (többek között...).

    [ Szerkesztve ]

    A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.

Új hozzászólás Aktív témák