Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BonFire

    veterán

    válasz spiky03 #24655 üzenetére

    "Nah de majd meglátom, hogy hogy alakul a jövőm és mire mennyi időm lesz."

    Még véletlenül sem szeretném, ha azt vennéd ki a szavaimból, hogy mindenáron beléd akarok kötni, de szeretnék egy-két rosszul rögzült attitűdödre rávilágítani. Aztán vagy elgondolkodsz rajta és megfogadod a tanácsokat, vagy sem, ez már teljesen rajtad áll.

    A jövőd nem alakul, hanem te alakítod. Ma időt és fáradságot fektetsz be, amiből később, esetleg évek múlva fogsz csak profitálni. Nálam most kezd beérni a rengeteg kreatív munka és tanult dolgok gyümölcse, de ehhez tíz év kellett!

    Jelenleg egyedül élek, és három műszakos gyári robot mellett magamról és a háztartásról kell gondoskodnom, emellett egy cégnél nem hivatalosan ügyfélszolgálatozok, heti három alkalommal (egy éven át) online angolórám van. És ott van még a YouTube-tevékenységem, amely szintén rengeteg időt és energiát emészt fel. Esténként úgy zuhanok be az ágyba, mint egy hulla. Már az itteni fórumos tisztségeimet is vissza kellett adjam, mert egyszerűen nem vagyok képes annyifelé szakadni, mint szeretnék. Valamiről mindig le kell mondani a szép jövő érdekében, még ha a szíved is szakad bele. Neked kell eldönteni, mi fontosabb, és arra gyúrni, míg esetleg más dolgokat elengedni.

    A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.

Új hozzászólás Aktív témák