- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
Új hozzászólás Aktív témák
-
jovás
senior tag
válasz
HUN_Sector #45 üzenetére
A tavalyi F-1 szezon FullHD-ban 800GB
, mekkora lenne 4K-ban.
-
parandroid
félisten
válasz
HUN_Sector #97 üzenetére
Egy csomó játék nem 20-40, hanem manapság lazán 100+ GB. A netem meg itt a hanyaló nyugaton 50 megabitet tud, de csak ha senki nem netflixezik a családban. Szóval ha valamit le kell tölteni, az alsó hangon egynapos móka. Ok, nem szoktam naponta egy játékot letölteni, de amikor játszanál, és jön egy 25GB-os frissítés, az sem vicces. Xbox egyébként ugyanez pepitában. Külső extension SSD meg annyiba kerül, mint maga a gép. PS5 annyival van előrébb, hogy ot lehet belső SSD-t bővíteni piacon kapható modellekel is, ez mondjuk egy nagy ötlet.
Családi fotók, videók, doksik, mai világban, amikor minden mobil 50 megapixelben fényképez, egy gopro meg 4k-ban rögzít, szintén bődületes mennyiségű helyet foglalnak.
2db 1 TB-os SSD van a gépemben, az egyik nvme, a másik sata, előbbin van a rendszer is, meg a telepített játékok is, utóbbin meg a fontos dolgok (saját meló, doksik, képek, videók). Nem mondom, hogy nem férek el, de kb 80%-on vagyok mindkettőn, még van egy üres nvme slotom, szóval már nézegetem a 2TB-os nvme ssd-ket: 100 eur körül vannak olcsók, 130-150 eur körül meg már márkásak is (samsung, wd). Másik opció egy satás 2TB-os, de az sem olcsóbb, mint az nvme. Ja, filmeknek, sorozatoknak nem ilyenen pazarlom a helyet, arra jó a HDD is.
p
-
törölt tag
válasz
HUN_Sector #97 üzenetére
Más meg úgy látja, hogy leszedi egyszerre az érdekesebb játékokat és ha kell, akkor indul is rögtön. Ráadásul egy gépet, főleg desktopot, több ember is használhat.
-
W.Wilson
aktív tag
válasz
HUN_Sector #52 üzenetére
Na jó, de te játékokkal rogyásig szórt háttértárról beszéltél, nem 2 db játékról.
-
niof
veterán
válasz
HUN_Sector #52 üzenetére
Mikor még aktívan játszottam, 80+ játékot "gyüjtögettem" össze, csak Steam-ben, és még ott van az Epic, Bethesda, EA, Ubisoft stb... Ha minden játékot naprakész állapotban tartanék, az tippre olyan 10 TB körül lenne. De egy ideje már nem játszom, így kipakoltam a gépből a vinyót, és minden lehetséges helyet ilyen-olyan SSD-vel töltöttem fel. Azokból is van benn 3,25TB-nyi...😄
-
zetor2000
őstag
válasz
HUN_Sector #45 üzenetére
Van annyi kecskeporesz, ami megeszi a helyet.
-
rdmftw
tag
válasz
HUN_Sector #52 üzenetére
ez a te preferenciád. a gigabites net elméleti maximuma mellett is több mint negyedóra leszedni a cp77-et és ez csak a net. a cpu is számit hogy milyen gyorsan tudja feldolgozni amit letölt a steam.
szóval lehet neked belefér a 15p telepitgetés minden alkalommal különböző játékok között, másoknak nem. -
rdmftw
tag
válasz
HUN_Sector #45 üzenetére
egy sima 2160p évad bármelyik sorozatból 26-40 giga közt van, újabb AAA játékok 60-140 giga közt. nem olyan nehéz megtölteni csillió terát sem.
a médiaszerverben van 2x6 tera és már fullon az is. -
W.Wilson
aktív tag
válasz
HUN_Sector #45 üzenetére
Milyen játékok, régi DOS-os, meg újabb indie pixelfesztiválok?
Nekem csak a Steam mappám nagyobb, mint 1 TB.
-
törölt tag
válasz
HUN_Sector #45 üzenetére
Nekem a filmes mappám nagyobb 4 teránál. (Nem is a desktopon tartom mondjuk.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A piac egyik legolcsóbb M.2 formátumú SSD-je bizonyítja, hogy egyre kevésbé van értelme otthoni PC-be merevlemezt tenni.
- Óvodások homokozója
- Politika
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Diablo IV
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Nyaralás topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- Crucial MX500 1TB
- (új, bontatlan) 500GB Kingston NV3 PCIe 4.0 NVMe M.2 (Foxpost:+1400Ft)
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- WD Black SN850P 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7200-6600 MBs - Eladó!
- 3 hónapos Samsung 990 Pro NVMe M.2 2 TB 33 hónap garancia!!!
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest