Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TigerCat

    nagyúr

    válasz rumos14 #7364 üzenetére

    Helló,
    hogy hasít-e? Csak lesem, amikor más gépen ugyanazt a doksit kezelgetik és szaggat, vagy lassan nyitja meg. Nagyon jó a gép, mindenkinek ajánlom, aki ennyit ki tud adni érte. Asztali nem is kell mellé, mert egy ASUS PW201 monitorral hajtom, aminek gyönyörű a képe, külső billentyűzet és egér is van mellé. Grafikai munkához használom, ahol a kép és a színhelyesség a lényeg. A monitort egyébként más karival is megpróbáltam, nem volt olyan jó a kép, mint ezzel, sőt, volt ami meg sem hajtotta (Pl: Aus F5R notebook) A videokártya teljesítménye bőven elég volt a Medal Of Honor Airborne futtatásához, ami állítólag gépigényes játék.Más játékkal nem próbáltam.
    Régebben egy AMD-s asztali gépem volt XP-vel, 2 giga rammal, ami nagyon gyors és erős volt. Ez a notebook simán utoléri, sőőőőt.
    Összegezve:
    Szerintem a gép gyönyörű, nekem nagyon tetszik a design. Kézreáll minden, kivéve az érintőgombos médiavezérlőket. Ezt szokni kell. Az erő bőven megvan benne, elég bármire. Nem olcsó az igaz, de nem kell mellé asztali gép. Játékra is használhatod, nem lesz gond.
    Csak ajánlani tudom!

    ♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu

Új hozzászólás Aktív témák