Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Floyd80

    addikt

    Sziasztok, A515-nél ezt a zaj dolgot mennyire kell komolyan venni? IPS minősége (ChiMai) szintén le van húzva a tesztekben, kivéve a 517-est, amiben LG display van. Ezek miatt inkább már 715 felé nézek, ami elég jól összerakottnak tűnik, de az meg a tesztek szerint melegszik és szintén le van húzva a display.

    " A ventilátor alapesetben egyébként nem is működik. Ha viszont megy, akkor sem hangos, bár hangszíne nem a legszerencsésebb, egyesek zavarónak találhatják."

    "Mindez azt jelenti, hogy a hűtés már alacsony terhelésnél is bekapcsol, ami nem lenne baj, de ekkor is már jelentős zajt produkál a ventilátor, aminek van egy sivító mellékhangja is. Szerencsére nagyobb terhelésnél sem lesz sokkal hangosabb, a legnagyobb fordulatszámhoz a CPU-t és a VGA-t is 100%-ra kell terhelnünk tesztprogramokkal. Ekkor belehúz a ventilátor is és tovább fokozza a sivító hangorkánt."

    "Under load, the fan ramps up quite quickly and reaches a maximum volume of 41.2 dB(A) during our stress test. Unfortunately, it produces a quiet yet noticeable high-pitched whistle on medium speeds."

    "Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."

Új hozzászólás Aktív témák