Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MNBT

    tag

    szevasztok!
    Acer Aspire E1-571G laptopom van ami másfél éves. Egy hónapja vettem bele SSDt, és azt a HDD helyére tettem, a 2,5" os átalakítóba ment a HDD, és az az ODD helyére.
    NADE! A HDD már az elejétől kezdve azt produkálja hogy olyan mint egy DVD olvasó. Azaz amikor totalcommanderbe az adataimnál vadászok akkor felpörög és megy, viszont ha nem akkor leállítja. Windowsban az energiagazdálkodásnál kivan kapcsolva hogy a HDD kikapcsoljon.
    Átraktam az SSDt az ODD helyére, és nem látja már a Bios az SSDt...Aztán visszaraktam a helyére, friss telepítés, és az ODD helyén egyáltalán nem látja a Bios a HDDt.
    Levittem számtech boltba ahol vettem az SSDt. Ott azt mondta a srác hogy az ODD helyén lévő sata vezérlő nem ugyanaz ami a rendes HDDnak van.
    Az a helyzet hogy ez baromira idegesítő mert ha filmet nézek akkor 3 percenként megakad a film és várni kell míg felpörög a Winchester és pufferel...és ez megy végig.
    Nem beszélve hogy mikor dolgozok rajta (Zenét írok) akkor sok sample mintát kell a HDDről beolvasnia és állandóan megakad. Gondolhatjátok milyen nagy az élvezeti faktor....
    Mi a francot lehetne ezzel csinálni???

    Előre is köszi!

Új hozzászólás Aktív témák