Új hozzászólás Aktív témák
-
freeoli
csendes tag
Ez jó hír. Most android tv-t használok de minden percben visszasírom az LG webos-t.
-
Tigerclaw
nagyúr
Az nem tetszik, hogy az új major Web OS verziót jellemzően csak a legújabb széria kapja meg, de és aggasztó a reklámozás megjelenése is, amit az EU-nak kezelnie kellene minél hamarabb, de műszaki probléma ritkán van a Web OS-el.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Balika911
félisten
Én is a reklámokra gondoltam, ill. fórumokon felhozzák a korábbiakénál logikátlanabb felépítést és a lassú, dadogós működést. Utóbbit C2 és hasonló tévékről mondták, én huzamos ideig nem használtam ilyet. (Nekem a C8-on egyszerű és pörgős, jól működik, csak a felület stílusa nem tetszik.)
[ Szerkesztve ]
-
Nekem LG webos van egy régebbi tv-n, de már ez sem az igazi. Sok baromság van benne, amit kihajítanék, csak a rendszer nem mindet engedi törölni.
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCPOOVQF1ff2oAL3strJ_5Uw
-
freeoli
csendes tag
Androidból elég újat, de használhatóságban, sebességben vagy tudásban meg sem közelíti a webos talán 2.4-et ami előtte volt. Azon instant minden működött, ezzel a Toshibával ami kínai, már a CL kartyánál hívni kellett a szervizt. Nem megy a dvb-c felvétel, lassú, laggol, a távirányító sleep állapotba kerül és másodpercek mire reagál de akkor összevissza minden nyomásra. Egyedüli előny lehet a play áruház, de fölösleges mert a webos mindent támogat amire szükségem van. Tömören ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az LG így tenné még vonzóbbá a licenszelhető smart platformját.
- Ukrajnai háború
- Milyen joysticket vegyek?
- PR-Telecom
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- 1000 dollár kölcsönt ad bárkinek az Apple
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen processzort vegyek?
- Dell notebook topic
- Hisense LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: pepris.de
Város: Budapest
Cég: Fluffy Stone Media GmbH
Város: Budapest